Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera (Дофі Алое Вера) 200 мл

Код: 79128
Гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera (Дофі Алое Вера) 200 мл
Ціна від 176.10 до 323.08 грн

Наявність у 2012 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

сексуальне здоров’я

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera (Дофі Алое Вера) 200 мл

Склад

Інтимний гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera з вітамінами А і Е та екстрактом прополісу ідеально підійде не тільки для інтимних зон. М'яка та зволожуюча текстура гелю дозволить використовувати його і для масажу будь-яких ділянок тіла, а в поєднанні з ароматичною композицією квітів ромашки усуне тривожність і швидко розслабить партнерів для приємного проведення часу. Екстракти Aloe Vera, прополісу, та вітамінів А і Е посилює сексуальні відчуття й запобігає пошкодженню шкіри інтимної зони, сприяє загоєнню мікротріщин, мають відновлюючу, пом'якшувальну і протизапальну дію на шкіру.

Інтимний гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera рекомендований до використання для масажу будь-яких частин тіла, а також під час інтимного зв'язку при недостатній зволоженості та мікропошкодженнях слизових. Попереджає тертя, що зменшує ймовірність пошкодження презервативу та виникнення мікротріщин слизової оболонки.

Вітаміни А і Е, що знаходяться в гель–змазці, надають захисні властивості, позитивно впливають на процес розвитку клітин шкіри та допомагають підтримувати низький окисно-відновний потенціал у тканинах і захищати клітинні та субклітинні мембрани від руйнування.

Натуральний екстракт Алое вера у складі гель-змазки Dolphi Aloe Vera додатково дбає про шкіру інтимних місць партнерів, оздоровлюючи, збагачуючи, зволожуючи та живлячи її. Він сприяє усуненню сухості шкіри та регенерації клітин, має протизапальну, протигрибкову, антиоксидантну дію та допомагає швидкому загоєнню невеликих ран та покращує стани шкірного покриву.

Інтимний гель-змазка Dolphi Aloe Vera має розкішний аромат квітів ромашки, який створює особливе почуття заспокоєння, умиротворення та насолоди, а особлива формула гель–змазки забезпечує оптимальний рівень PH.

Інтимний гель-змазка для масажу виготовлений на водній основі, має легку прозору текстуру, що дозволяє не залишати плям на тілі та білизні й легко змивається водою.

Інтимний гель-змазка є гіпоалергеним, безпечним при застосуванні з латексом та не містить сперміцидів.

Протипоказання

Застереження

При виникненні алергічних реакцій припинити використання. Інтимний гель-змазка не є контрацептивом. Не використовувати при пошкодженій упаковці.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати при температурі від +5°C до +25°C.

Термін придатності

36 місяців.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera (Дофі Алое Вера) 200 мл

Виробник: Туркуаз ЛТД

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Гель-змазка для масажу Dolphi Aloe Vera (Дофі Алое Вера) 200 мл

Цей товар ще не має відгуків