Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang (Дофі Іланг-Іланг) 200 мл

Код: 79129
Гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang (Дофі Іланг-Іланг) 200 мл
Ціна від 221.00 до 335.00 грн

Наявність у 1940 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

сексуальне здоров’я

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang (Дофі Іланг-Іланг) 200 мл

Склад

Інтимний гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang з вітамінами А і Е та екстрактом ромашки ідеально підійде не тільки для інтимних зон. М'яка, зволожуюча текстура гелю дозволить використовувати його і для масажу будь-яких ділянок тіла, а в поєднанні зі збудливим ароматом екзотичної квітки Іланг-іланг усуне дискомфорт і посилить сексуальні відчуття. Ефірна олія іланг–ілангу, вітаміни А і Е, та екстракт ромашки сприятливим чином впливають на шкіру будь-якої частини тіла людини, включаючи інтимні зони: заспокоює, захищає від мікроушкоджень та дбає про швидке її відновлення.

Інтимний гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang рекомендований до використання для масажу будь-яких частин тіла, а також під час інтимного зв'язку при недостатній зволоженості та мікропошкодженнях слизових. Попереджає тертя, що зменшує ймовірність пошкодження презервативу та виникнення мікротріщин слизової оболонки.

За рахунок вмісту гіалуронової кислоти, має ефект супер-зволоження. Вітаміни А і Е, надають захисні властивості, позитивно впливають на процес розвитку клітин шкіри та допомагають підтримувати низький окисно-відновний потенціал у тканинах і захищати клітинні та субклітинні мембрани від руйнування.

Масло іланг-іланг у складі інтимного геля–змазки для масажу Dolphi Ylang-Ylang знімає запалення, запобігає передчасному старінню шкіри, стимулює зростання нових клітин епідермісу. Воно підвищує чуттєвість та впевненість у собі. Чоловіки, чуючи іланг-іланг, летять на цей аромат, як метелики на світ. Екстракт ромашки, який входить до складу, має протизапальну, антимікробну, антиалергенну, спазмолітичну, седативну, знеболювальну, ранозагоювальну, зволожуючу, антиоксидантну, сонцезахисну дію.

Інтимний гель-змазка виготовлений на водній основі, має легку прозору текстуру, що дозволяє не залишати плям на тілі та білизні й легко змивається водою.

Інтимний гель-змазка є гіпоалергеним, безпечним при застосуванні з латексом та не містить сперміцидів.

Протипоказання

Застереження

При виникненні алергічних реакцій припинити використання. Інтимний гель-змазка не є контрацептивом. Не використовувати при пошкодженій упаковці.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати при температурі від +5°C до +25°C.

Термін придатності

36 місяців.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang (Дофі Іланг-Іланг) 200 мл

Виробник: Туркуаз ЛТД

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Гель-змазка для масажу Dolphi Ylang-Ylang (Дофі Іланг-Іланг) 200 мл

Цей товар ще не має відгуків