Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Мармелад медовий Bumblebee (Бамблбі) мед-вишня 50 г

Код: 85490
Мармелад медовий Bumblebee (Бамблбі) мед-вишня 50 г
Ціна від 25.02 до 28.46 грн

Наявність у 197 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

корисні солодощі з вітамінами

Форма випуску

Продукти харчування

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Мармелад медовий Bumblebee (Бамблбі) мед-вишня 50 г

Склад

Склад: мед натуральний 35%, сік вишневий концентрований, сік виноградний концентрований, сік яблучний концентрований, агар-агар.

Енергетична цінність на 100 г продукту/Калорійність 300,9 kcal (Ккал)/ 1259,0 kJ(кДж)

Жири 0 g (г), Білки 0,3 g (г), Вуглеводи 74,1g (г), Сіль 0 g (г)

Маса нетто 50 g (г)

Опис

Мармелад медовий - кондитерський виріб драглистої структури, отриманий уварюванням фруктової, або фруктово-ягідної, або овочевої, або фруктово-овочевої сировини та/або розчину драглеутворювача (агару, карагінану, пектину) з додаванням чи без додавання інших харчових інгредієнтів, з дадаванням меду натурального, глазурований або неглазурований. Продукт є готовим до вживання.

Мармелад виготовляється виключно з натуральної сировини, без додавання цукру, штучних ароматизаторів, барвників тощо.

Мармелад зберігають у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів, за температури повітря не вище 20°С та відносній вологості не більше 75%.

Строк придатності до споживання мармеладу від дати виготовлення визначається з урахуванням строку придатності інгредієнтів, що входять до складу мармеладу по найменшому строку придатності і становить не більше ніж 12 місяців.

Компанія робить свій внесок у здоров'я нації, пропонуючи унікальний за своїми корисними властивостями продукт — мед і сік. Технологія виробництва медового мармеладу полягає у використанні лише натуральних інгредієнтів: мед, сік, агар-агар, тобто жодного додавання цукру, желатину тваринного походження, консервантів. Головне те, що в продукті зберігаються всі властивості меду, оскільки під час створення продукту мед не перегрівається.

Кількість меду в продукті показує, що в одній упаковці мармеладу вагою 50 г міститься 17-22 грама меду, що складає близько 1,5-2 чайні ложки або одну столову ложку. Тому в період збільшення вірусних захворювань, коли необхідно посилювати імунітет, дуже корисно з'їдати щодня хоча б трохи натурального меду. З цим чудово справляється наш мармелад. З'їдаючи 1 упаковку в день, можна отримати всі ті корисні речовини, що містить мед, плюс мінерали і вітаміни, якими багаті концентровані соки.

Мармелад має приємний смак, у різних видах якого вдало поєднуються смак натурального меду, фруктових соків, м'яти та прянощів.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Мармелад медовий Bumblebee (Бамблбі) мед-вишня 50 г

Цей товар ще не має відгуків