Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Молочна суміш Nestle NAN Сюпрем 2 800 г

Код: 64743
Молочна суміш Nestle NAN Сюпрем 2 800 г
Ціна від 1233.84 до 1578.91 грн

Наявність у 106 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Продукти харчування

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Молочна суміш Nestle NAN Сюпрем 2 800 г

Склад

лактоза, рослинні олії (соняшникова з високим вмістом олеїнової кислоти, рапсова з низьким вмістом ерукової кислоти, соняшникова, олія Мортієрели Альпіни), частково гідролізований білок молочної сироватки, кальцію гліцерофосфат, кальцію фосфат, жир рибій, кальцію хлор, маг калію хлорид, суміш олігосахаридів (2'-фукозилактозу (2'-FL) / дифукозілактозу (DFL)) (містить лактозу), L-аргінін, натрію, L-гістидин, вітаміни (С, пантотенова кислота, Е, ніацин, В2, В1, А, В6, фолієва кислота, К, біотин, D, В12), олігосахарид лакто-N-тетраозу (LNT) (містить лактозу), L-тирозин, олігосахарид натрієва сіль 6'-сіаліллактоза (6'-SL) ( містить лактозу), культура лактобактерій L. reuteri (не менше 8,5x10 5 КУО (CFU) / г (g)), заліза сульфат, натрію хлорид, цинку сульфат, олігосахарид натрієва сіль 3'-сіаліллактоза (3'-SL) ( містить лактозу), міді сульфат, марганцю сульфат, калію йодид, натрію селенат. Запаковано у захисному середовищі.

Опис

Суха суміш Supreme Pro 2 бренду Nan призначена для здорових малюків на штучному вигодовуванні, вік яких 6 місяців і більше.

Засіб не можна використовувати як замінник грудного молока до півроку.

Формула суміші охоплює всі необхідні дитячому організму речовини, від яких залежить правильний розвиток та здоровий ріст. Суміш містить унікальний комплекс 5 HMO®, який складається з п'яти олігосахаридів: 2'-фукозилактоз (2'-FL), дифукозилактозу (DFL), лакто-N-тетраозу (LNT), 3'-сіалілактозу (3'-SL) і 6'-сіаліллактоза (6'-SL), які за своєю структурою абсолютно ідентичні речовинам, що містяться у грудному молоці. Суміш доповнена оптимізованим частково гідролізованим білковим комплексом, технологія створення якого забезпечує максимальне зниження алергенного потенціалу. Лактобактерії L. REUTERI, жирні кислоти DHA та ARA забезпечують нормальний розвиток зору дитини до 12 місяців за умови споживання суміші щодня.

Спосіб застосування та дози

Попередження. Суміш слід готувати безпосередньо перед кожною годівлею. Точно дотримуйтесь інструкцій. Готова суміш, що залишилася після годівлі, не повинна зберігатися та використовуватись надалі. Під час годування необхідно підтримувати дитину, щоб вона не захлинулась. Коли дитина підросте, переходьте на годівлю із чашки.

Попередження

Використання некип'яченої води та непрокип'ячених пляшечок, неправильне зберігання, транспортування, приготування та годування можуть несприятливо вплинути на здоров'я дитини.

Забороняється використовувати воду з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Для збереження кількості живих бактерій у готовій суміші, кип'ячену воду слід остудити до температури тіла (37°С), після чого додати суху суміш.

Примітка: для приготування суміші необхідно користуватись мірною ложкою, заповненою без гірки. Розведення неправильної кількості порошку - більшої чи меншої порівняно з кількістю, зазначеною в таблиці, - може призвести або до зневоднення організму дитини, або до порушення її харчування. Зазначені пропорції не можна міняти без поради лікаря. У цьому віці часто рекомендують поступово вводити в раціон дитини каші, овочі, фрукти, м'ясо та рибу. Через індивідуальні відмінності у потребах дітей зверніться за порадою до лікаря. Якщо ваш лікар рекомендував раніше вводити нові продукти, зменшіть кількість суміші відповідно до рекомендації.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Молочна суміш Nestle NAN Сюпрем 2 800 г

Виробник: Нестле (Німеччина)

Додати відгук до товару

Відгук про Молочна суміш Nestle NAN Сюпрем 2 800 г

Цей товар ще не має відгуків