Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Ополіскувач для ротової порожнини Curaprox Perio Plus (Курапрокс Періо Плюс) Regenerate 0,09% хлоргексидину, 200 мл

Код: 80882
Ополіскувач для ротової порожнини Curaprox Perio Plus (Курапрокс Періо Плюс) Regenerate 0,09% хлоргексидину, 200 мл
Ціна від 511.00 до 565.80 грн

Наявність у 3 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

Рідини оральні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Ополіскувач для ротової порожнини Curaprox Perio Plus (Курапрокс Періо Плюс) Regenerate 0,09% хлоргексидину, 200 мл

Склад

Вода, гликонат натрію, ксиліт, ПЕГ-40 гідрогенізована касторна олія, полісорбат 20, гіалуронат натрію, хлоргексидин дилокунат, арома, циклодексин, феноксітанал, VP/VA сополімер, сукралоза, молочна кислота, хлорид цетилпіридіній, фосфат натрію двойной, фосфат натрію, лимонна кислота, екстракт фруктів цитрусових Амара (Цитрокс®), гліцерин, полилизин, хлорид натрію.

Опис

Perio plus regenerate

Завдяки додаванню гіалуронової кислоти Perio plus regenerate прискорює відновлення тканин, особливо під час процесу загоєння.

Використовувати для запобігання запалення і прискорення процесу регенерації м'яких тканин після хірургічних маніпуляцій.

Рекомендується використовувати до 1 місяця, продовжити застосування за рекомендацією лікаря.

Флакон містить 200 мл.

Гіалуронова кислота особливо корисна для загоєння ран: гіалуронова кислота зволожує верхні шари тканин, допомагаючи їм рости і оновлюватися, знижуючи ризик ускладнень і прискорюючи процес загоєння. Це пояснюється тим, що гіалуронова кислота полегшує міграцію і проліферацію клітин, сприяє утворенню грануляційної тканини, бореться з запальними процесами і прискорюється повторна епітелізація.

Спосіб застосування та дози

Розчин готовий до використання. Наповнити рот (10 мл) на 1 хвилину нерозбавленого продукту. Повторювати процедуру двічі на день вранці і ввечері після прийому їжі.

Рекомендується утриматися від куріння і споживання фарбувальних речовин (чай, кава) протягом 1 години після застосування рідини.

Застереження

Під час лікування не застосовувати зубні пасти, які містять лаурилсульфат натрію. Не ковтати - тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Зберігати в прохолодному сухому місці. Особливі рекомендації щодо утилізації.

Умови зберігання

Термін придатності зазначений на упаковці, після розкриття флакону термін придатності 6 місяців.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Ополіскувач для ротової порожнини Curaprox Perio Plus (Курапрокс Періо Плюс) Regenerate 0,09% хлоргексидину, 200 мл

Виробник: Кураден Інтернешнл АГ (Швейцарія)

Код АТХ:

(A) Лікарські засоби, що впливають на травну систему та обмін речовин

(A01) Стоматологічні препарати

(A01A) Стоматологічні препарати

(A01AD) Інші засоби для місцевого перорального застосування

Додати відгук до товару

Відгук про Ополіскувач для ротової порожнини Curaprox Perio Plus (Курапрокс Періо Плюс) Regenerate 0,09% хлоргексидину, 200 мл

Цей товар ще не має відгуків