Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Ополіскувач для порожнини рота Dentaid Vitis (Дентейд Вітіс) Orthodontic, 500 мл

Код: 81313
Ополіскувач для порожнини рота Dentaid Vitis (Дентейд Вітіс) Orthodontic, 500 мл
Ціна від 310.00 до 310.00 грн

Наявність у 4 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

Рідини оральні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Ополіскувач для порожнини рота Dentaid Vitis (Дентейд Вітіс) Orthodontic, 500 мл

Склад

Ополіскувач VITIS ORTHODONTIC для щоденного застосування, проникаючи до самих важкодоступних ділянок між зубами і брекетами, дає можливість повністю позбутися від нальоту і хвороботворних бактерій. Зменшує утворення зубного нальоту і зубного каменю. Забезпечує свіжий подих і перешкоджає запаленню ясен.

Властивості:

  • Зменшує утворення зубного нальоту і зубного каменю
  • Перешкоджає накопиченню хвороботворних бактерій на зубах, яснах, брекетах, і т.п.
  • Попереджає виникнення несвіжого дихання
  • Допомагає м'яких тканинам відновитися після травми або запалення
  • Зменшує запалення, сприяє загоєнню ранок в порожнині рота

Активні компоненти, що входять до складу зубної пасти і ополіскувача VITIS ORTHODONTIC, допомагають дбайливо піклуватися про стан зубів і ясен під час ортодонтичного лікування:

  • Хлорид цетилпіридину - допомагає підтримувати здоровий стан порожнини рота: попереджає запалення ясен і перешкоджає появі під час ортодонтичного лікування таких ускладнень як гінгівіт і пародонтит. Дуже ефективно зменшує кількість зубного нальоту і тим самим перешкоджає активному розмноженню бактерій Streptoccocus mutans, яка є основною причиною виникнення карієсу. Бактерицидна, противірусна і протигрибкова активність хлорид цетилпіридиній особливо доречна у випадках, коли необхідний більш ретельний догляд за зубами і яснами.
  • Фторид натрію - зміцнює емаль. Після зняття брекетів часто виникають білі плями на емалі - причиною є вплив кислот, що виділяються бактеріями, і недостатня кількість мінеральних елементів в слині для нейтралізації їх дії. Для попередження виникнення цієї проблеми необхідно користуватися засобами, що містять фтор і зміцнюють емаль.
  • Алантоїн - має протизапальні і лікувальні властивості. Стимулює природне загоєння ранок і формування здорових тканин. Тонізує і глибоко зволожує м'які тканини, характеризується заспокійливою і захисною дією.
  • Алое вера - природний антисептик, який успішно бореться не тільки з бактеріями, але і з грибками і деякими вірусами. Протягом багатьох століть використовується для лікування всіх видів запалень, опіків шкіри та слизових оболонок. Допомагає тканинам відновлюватися природним шляхом. Містить велику кількість вітамінів Е і С, а також антиоксидантів.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Ополіскувач для порожнини рота Dentaid Vitis (Дентейд Вітіс) Orthodontic, 500 мл

Цей товар ще не має відгуків