Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Pharma Hyaluron Міцелярна Вода 200 мл

Код: 52307
Pharma Hyaluron Міцелярна Вода 200 мл
Ціна від 237.43 до 414.70 грн

Наявність у 422 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Рідини зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Pharma Hyaluron Міцелярна Вода 200 мл

Склад

Aqua, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Gycerin, Methylpropanediol, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Panthenol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, Phenylpropanol, Parfum, Buteth-3, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tributyl Citrate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Citric Acid, Ci 42051.

Міцелярна вода для обличчя 3в1 Pharma Hyaluron Micellare Cleansing Water 3 in 1 використовується для дбайливого очищення і зняття декоративної косметики. Вона доглядає за вашим обличчям вже на етапі очищення, підготовляє шкіру до подальшого догляду, ніжно змиває найстійкіший макіяж, тонізує та залишає відчуття свіжості.
Міцели сприяють глибокому очищенню від забруднень. Гіалуронова кислота в складі засобу глибоко зволожує, бере участь у синтезі колагену й еластину.
Засіб допоможе вашій шкірі стати більш зволоженою і підтягнутою. Також міцелярна вода Pharma Hyaluron підійде при підвищеній чутливості, адже вона не містить етилового спирту. Вона може замінити гель або пінку для вмивання, зберігає ліпідний бар'єр, що оберігає епідерміс від агресивного впливу зовнішнього середовища.

Спосіб застосування та дози

Нанесіть міцелярну воду на ватний диск, далі ніжними масажними рухами видаліть макіяж зі шкіри обличчя, шиї і зони декольте. Очищувальну процедуру слід повторювати вранці і ввечері.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Pharma Hyaluron Міцелярна Вода 200 мл

Виробник: Др. Тайсс Натурварен ГмбХ, Німеччина

Реєстрація: 602-123-20-3/349

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Pharma Hyaluron Міцелярна Вода 200 мл

Цей товар ще не має відгуків