Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Підгузки Дитячі Bella Baby Happy (Белла Бебі Хепі) midi 3 (5-9 кг) №70

Код: 86471
Підгузки Дитячі Bella Baby Happy (Белла Бебі Хепі) midi 3 (5-9 кг) №70
Ціна від 585.00 до 706.00 грн

Наявність у 16 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

Вологопоглинаючий виріб

Дозволено

для дітей

Дітям з

з 6 місяців

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Підгузки Дитячі Bella Baby Happy (Белла Бебі Хепі) midi 3 (5-9 кг) №70

Склад

Підгузники дитячі Happy (3) Midi 5-9 кг, 70 шт рекомендовані для дітей вагою від 5 до 9 кг. Виготовлені з матеріалів найвищої якості, вони відмінно підлаштовуються під тіло дитини та забезпечують комфортне відчуття сухості. Створені з урахуванням потреб найчутливішої шкіри – вони не містять алергенів та мінімізують ризик появи попрілостей.

Подаруйте своїй дитині найкраще!

Гарне прилягання до тіла 

Підгузники Happy надзвичайно легкі та тонкі тому ідеально прилягають до попи і животика малюка. Завдяки використанню еластичних бортиків Підгузники «рухаються» з малюком, і тим самим запобігають роздратуванням внаслідок потертостей епідермісу.

Ефективний захист від вологи 

Абсорбуюча вставка підгузників Happy з додаванням суперабсорбенту миттєво вбираєвологита утримує її подалі від шкіри малюка, забезпечуючи комфортне почуття сухості протягом тривалого часу.

Профілактика неприємних запахів 

Суперабсорбент, крім адсорбуючих властивостей, має ще та антибактеріальні властивості. В результаті запобігає утворенню неприємних запахів.

Дихаючий зовнішній шар 

Зовнішній шар підгузників Happy - паропроникний ламінат, що дозволяє дихати шкірі. Правильна циркуляція повітря запобігає попрілості!

Підтримує природну мікрофлору шкіри дитини 

Мікробіом - це комплекс мікроорганізмів, що населяють організм людини. Він відіграє важливу роль, наприклад, підтримує правильне функціонування захисного бар'єру шкіри. Особливо важливо підтримувати правильний баланс мікробіому шкіри немовлят з перших днів життя через її крихкість. Щоб не порушити баланс мікробіому шкіри малюка,підгузник має бути нейтральним для нього. Ось що таке Хеппі!

Індикатор забруднення підгузків 

У підгузниках Happy використовується індикатор вологості – жовта смуга вздовж поглинаючої вставки,що інформує про необхідність зміни підгузника. Як? Синіє під впливом вологи. Це просто та зручно!

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Підгузки Дитячі Bella Baby Happy (Белла Бебі Хепі) midi 3 (5-9 кг) №70

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: