Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Пюре Малятко груша 90 г, пакет

Код: 79717
Пюре Малятко груша 90 г, пакет
Ціна від 35.41 до 49.51 грн

Наявність у 61 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

дитяче харчування

Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

Продукти харчування

Дозволено

для дітей

Дітям з

з 4 місяців

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Пюре Малятко груша 90 г, пакет

Склад

Пюре з груші 100%.

Поживні характеристики, на 100 г:

  • жири - 0,1 г;
  • білки - 0,4 г;
  • вуглеводи - 10 г;
  • калорійність - 185 кДж (45 ккал).

Опис

Пюре «Малятко» корисне і смачне - для його приготування використовуються тільки натуральні свіжі, добірні і стиглі овочі та фрукти найвищої якості. Вони приготовлені з особливих технологій, щоб зберегти всі корисні вітаміни та поживні речовини, що так потрібні вашій дитині для повноцінного розвитку в перший рік життя.

Пюре «Малятко» не тільки корисне, але і абсолютно безпечне. Сировина і готовий продукт проходять жорсткий контроль якості. Обов'язковою умовою безпеки є суворе дотримання технологічного процесу на всіх етапах виробництва. Особливу увагу фахівці приділяють складу дитячого харчування. Тому всі продукти «Малятко» без додавання барвників, згущувачів, ароматизаторів і крохмалю. Вони не містить консервантів, ГМО і глютен.

Фрукти і овочі, які використовуються для приготування пюре «Малятко», вирощуються відповідно до кращих традицій екологічного сільського господарства,  що ведеться відповідно до законів природи: без використання пестицидів, синтетичних добавок, регуляторів росту, досягнень генної інженерії.

Завдяки натуральному вирощуванню і природним термінів дозрівання, овочі і фрукти дитячих пюре «Малятко» містять менше води і більше м'якоті. Тому мають більш насичений натуральний колір, гармонійний смак, аромат і головне, зберігають джерело всіх корисних вітамінів і мікроелементів так необхідних малюкові.

Груша - джерело вітаміну С і фруктових кислот. Покращує секреторну діяльність травних залоз, нормалізує діяльність кишкової мікрофлори. Захищає слизову шлунка і кишечника дитини. Поєднання дубильних речовин і пектинів в м'якоті допомагає при розладах стільця. У груші мало цукрів, а ось волокон - в надлишку, що допомагає посилити функції шлунково-кишкового тракту, навіть знизити вагу (якщоу малюка надмірна вага).

 

Умови зберігання

Термін придатності - 1 рік.

Запакований продукт зберігати при температурі від 0 до + 25 °C і відносній вологості повітря не більше 75%. Захищати від прямих сонячних променів.

Відкритий продукт зберігати холодильнику не більше доби.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Пюре Малятко груша 90 г, пакет

Цей товар ще не має відгуків