Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Пюре На Овочево-М`ясній Основі Для Дитячого Харчування Hamanek (Хаманек) кролик зі шпинатом та картоплею 190 г

Код: 65848
Пюре На Овочево-М`ясній Основі Для Дитячого Харчування Hamanek (Хаманек) кролик зі шпинатом та картоплею 190 г
Ціна від 70.30 до 83.60 грн

Наявність у 347 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

дитяче харчування

Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

Продукти харчування

Дозволено

для дітей

Дітям з

з 4 місяців

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Пюре На Овочево-М`ясній Основі Для Дитячого Харчування Hamanek (Хаманек) кролик зі шпинатом та картоплею 190 г

Склад

Вода питна, картопляне пюре (39%) (вода питна, картопляні пластівці), шпинат (20%), м'ясо кролика (10%), картопляний крохмаль, олія рослинна ріпакова.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту - 236кДж / 56 ккал.

Не містить глютену, цукру, консервантів, барвників, ароматизаторів, солі.

Опис

М'ясо-овочеве пюре Hamanek Кролик зі шпинатом і картоплею має високий вміст білка, що допомагає правильному формуванню м'язової тканини, кісткової тканини і є одним з обов'язкових елементів для зростаючого організма. Призначено для дітей з 4-х місяців.

М'ясо кролика вважається дієтичним м'ясом за рахунок збалансованого складу білка, низької жирності і багатого вмісту вітамінів і мікроелементів. Поряд з індичкою м'ясо кролика відносять до низькоалергенних продуктів, які можуть підійти діткам з такою особливістю, і рекомендують вводити в якості першого м'ясного прикорму.

У пюре м'ясо кролика вдало поєднується з такими низкоалергенними овочами і зеленню, як картопля і шпинат, забезпечуючи таким чином максимальне засвоєння дитячим організмом білка, що міститься в м'ясі.

Пюре з кролика з картоплею і шпинатом може стати повноцінним обідом для юного гурмана. Баночку такого пюре зручно взяти в дорогу.

Гомогенізоване. Стерилізоване. Продукт готовий до вживання. Не містить глютену, цукру, консервантів, барвників, ароматизаторів, солі.

Без ГМО.

Спосіб застосування та дози

Перед вживанням необхідну кількість пюре потрібно розігріти у відкритій баночці на водяній бані при частому помішуванні, або в мікрохвильовій печі на тарілці протягом короткого часу, попередньо виклавши харчування в спеціальний посуд.

Для дитини від 4-х місяців харчування починайте з однієї чайної ложки на день, поступово збільшуючи порцію до вікової норми.

У разі відсутності хлопка під час відкривання баночки, споживати не можна.

Не варити. При пересипанні вмісту баночки в інший посуд використовувати пластмасову ложечку.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 0 ? до + 28?С і відносній вологості повітря не більше 85%. Оберігати від попадання прямих сонячних променів.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Пюре На Овочево-М`ясній Основі Для Дитячого Харчування Hamanek (Хаманек) кролик зі шпинатом та картоплею 190 г

Виробник: Хаме Чехія

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V06) Поживні продукти загального призначення

(V06D) Інші поживні продукти

(V06DX) Інші комбінації поживних речовин

Додати відгук до товару

Відгук про Пюре На Овочево-М`ясній Основі Для Дитячого Харчування Hamanek (Хаманек) кролик зі шпинатом та картоплею 190 г

Цей товар ще не має відгуків