Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Шампунь Детский Утенок Кря-Кря С Растительными Экстрактами 250 г, з екстр. череди

Код: 49774
Шампунь Детский Утенок Кря-Кря С Растительными Экстрактами 250 г, з екстр. череди
Ціна від 23.85 до 42.32 грн

Наявність у 43 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Мила і шампуні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Шампунь Детский Утенок Кря-Кря С Растительными Экстрактами 250 г, з екстр. череди

Склад

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Bidens Tripartita Flower / Leaf / Stem Extract, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Allantoin, Vitamin F, CI 20285

Опис

Турботливі мами і татусі знають, що їхня дитина дуже бережно??ставиться до власного комфорту. Дитячі волоссячко і шкіра голови є набагато більш чутливими і ніжними, ніж у дорослих. А тому для їх очищення слід використовувати найделікатніші миючі засоби. Визнання багатьох батьків маленьких карапузів заслужив цей дивовижний шампунь «Каченя Кря-Кря». Забавна качечка, зображена на пляшці, зробить кожне купання веселим і цікавим. Засіб акуратно усуває всі види забруднень з волосся і шкіри, при цьому дія характеризується прекрасною ефективністю. Виробник дитячого шампуню - заслужена українська косметична компанія Supermash.

Унісекс-шампунь для діток пом'якшує волосся, оздоровлює їх і зволожує. Він також позитивно впливає на стан шкіри голови, не пересушує її, чудово захищаючи від лупи і інших захворювань. Засіб містить екстракт череди і вітамін F. Ці компоненти прекрасно оздоровлюють, регенерують і захищають.

Протипоказання

невелику кількість шампуню нанести на вологе волосся, легкими рухами помасажувати шкіру голови, ретельно змити теплою водою.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Шампунь Детский Утенок Кря-Кря С Растительными Экстрактами 250 г, з екстр. череди

Виробник: Супермаш (Україна, Київ)

Реєстрація: 05.03.02-03/76778

Додати відгук до товару

Відгук про Шампунь Детский Утенок Кря-Кря С Растительными Экстрактами 250 г, з екстр. череди

Цей товар ще не має відгуків