Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Скінорміл (Skinormil) Феміна Дейлі гель для інтимної гігієни 250 мл

Код: 74303
Скінорміл (Skinormil) Феміна Дейлі гель для інтимної гігієни 250 мл
Ціна від 341.50 до 446.65 грн

Наявність у 235 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Рідини зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Скінорміл (Skinormil) Феміна Дейлі гель для інтимної гігієни 250 мл

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Polysorbate 20, Betaine, Coco-glucoside, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Phenetyl Alcohol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Bisabolol, Disodium Edta, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol.

Активні компоненти

Основа, що очищає, містить неіонні компоненти, які допомагають зберегти нормальний гідроліпідний баланс шкіри, не знижують бар'єрну функцію покриву, попереджають сухість і лущення шкіри, не містять сульфатів.

Антистрес-комплекс Сірікалм (SyriCalm) - це компонент для чутливої шкіри, яка часто страждає від зовнішніх факторів та може піддаватися травматичному впливу (гігієнічні процедури, гоління, депіляція та ін.). Комплекс захищає і заспокоює подразнення, знімає свербіж і почервоніння, зменшує запальні процеси, захищає клітини від руйнування і зовнішнього впливу, зміцнює шкірний бар'єр. Сірікалм має натуральну природу, отриманий з Poria cocos та Phragmites.

Молочна кислота - нормалізує кислотно-лужний баланс інтимної зони та повертає його до норми 5.

Екстракт Алое - загоює та зволожує шкіру, допомагає прискорити регенерацію клітин, робить шкіру м'якою, запобігає розвитку запалень, має заспокійливий вплив на реактивну чутливу шкіру.

Бісаболол - заспокоює та загоює подразнену шкіру, знижує рівень запалення, усуває почервоніння. Джерело бисаболола — аптечна ромашка, тому протизапальний та заспокійливий ефекти так яскраво виражені.

Гелева основа не містить мила, тому немає ніякого ризику пересушити шкіру, порушити гідроліпідний баланс або спровокувати розвиток подразнень. Основа ефективно та дбайливо очищає шкіру, не пересушує її та не порушує гідроліпідну мантію.

Опис

Очищаючий гель Дейлі Феміна це засіб для щоденного очищення ніжної шкіри і слизових оболонок інтимної зони жінок. Гель має унікальний натуральний склад, який надає додаткову зволожуючу, заспокійливу та протизапальну дію, підтримує рН-баланс, забезпечує здоров'я та чистоту інтимної зони протягом дня. Завдяки натуральному збалансованому складу, Феміна-гель забезпечує шкіру додатковою порцією вологи, поживними речовинами, бореться із запаленнями та заспокоює при подразненнях. Консистенція гелю середньої густоти має приємний, легкий та ненав'язливий запах. рН гелю має рівень 5, що відповідає нормальному рН інтимної зони жінки. Підходить для повсякденного застосування навіть для чутливої шкіри інтимної зони. Випускається в обсязі 50 мл і 250 мл.

Показання

  • Для щоденного застосування;
  • Очищає і пом'якшує шкіру;
  • Підтримує баланс рН 5;
  • Свіжість і комфорт;
  • Знижує запалення;
  • Заспокоює подразнення;
  • Знижує почервоніння;
  • Містить комплекс Антистрес для шкіри.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість гелю змішати з водою до утворення ніжної піни, розподілити піну на поверхні шкіри, потім ретельно змити проточною водою. Гель рекомендується застосовувати вранці та ввечері.
Під час прийому таблеток, проведенні медикаментозної терапії можна використовувати інтим-гель протягом усього курсу лікування, він не знижує ефективність медичних препаратів.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Скінорміл (Skinormil) Феміна Дейлі гель для інтимної гігієни 250 мл

Виробник: АГФранс (Франція)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Скінорміл (Skinormil) Феміна Дейлі гель для інтимної гігієни 250 мл

Цей товар ще не має відгуків