Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Зубна паста Das experten (Дас Експертен) з активов. вугіллям, 70 мл

Код: 62668
Зубна паста Das experten (Дас Експертен) з активов. вугіллям, 70 мл
Ціна від 78.42 до 120.00 грн

Наявність у 658 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

М’які оральні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Зубна паста Das experten (Дас Експертен) з активов. вугіллям, 70 мл

Склад

Aqua, Activated Charcoal From Coconut Shell, Sorbitol, Hydrated Silica, Cellulose Gum, Solarium Saccharin, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Benzoate.

Чорна зубна паста нового покоління з вугіллям із шкаралупи кокосового горіха, яка ефективно відбілює та делікатно полірує поверхню зубів, усуває наліт, запобігає утворенню зубного каменю та карієсу. Абсорбує всі забруднення та хвороботворні мікроорганізми з поверхні зубів, освіжає порожнину рота, запобігаючи появі неприємного запаху. Зубна паста має незвичайний темний колір завдяки вмісту активного вугілля.

Показання

Schwarz – зубна паста нового покоління з неймовірним ефектом.

Продукт делікатно відбілює, чинить антибактеріальну дію, запобігає утворенню зубного каменю. Має чорний колір за рахунок вмісту деревного вугілля. У складі засобу немає фтору та алюмінію.

Мікрочастинки активованого вугілля з кокосової стружки ефективно поглинають забруднення та патогенні мікроорганізми з поверхні зубів, відбілюють, дбайливо полірують, усувають наліт, борються із зубним каменем та карієсом, освіжають порожнину рота.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість пасти (розміром з горошину) нанесіть на зубну щітку. Чистіть зуби протягом 2-х хвилин, після чого прополощіть рот водою. Усміхніться! Не забувайте чистити зуби двічі на день і міняти зубну щітку кожні 3 місяці.

Додати відгук до товару

Відгук про Зубна паста Das experten (Дас Експертен) з активов. вугіллям, 70 мл

Цей товар ще не має відгуків