Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Зубна щітка (Мегасмайл) Megasmile Black Whitening №1

Код: 80915
Зубна щітка (Мегасмайл) Megasmile Black Whitening №1
Ціна від 177.40 до 177.40 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Зубна щітка (Мегасмайл) Megasmile Black Whitening №1

Склад

Унікальна м'яка запатентована щетина зі збільшеною кількістю щетинок і спеціальною технологією вбудованих іонів активного наноадсорбента бездоганно і абсолютно безпечно на 50% краще видаляє наліт і пігментацію (кава, наліт курця, чай, газовані напої, харчові барвники). Активні адсорбенти дбайливо, як шовк, знімають наліт і пігментацію на поверхні зубів, не травмуючи емаль і ясна, а навпаки, дбайливо оберігаючи їх. А завдяки збільшеній кількості щетинок і їх тонкому діаметру щітка легко очищає всі зубні поверхні, міжзубні проміжки, приясенний край, нерівності зубного ряду.

Унікальна ручка виготовлена ??з натуральних матеріалів (75% кукурудзяний крохмаль, 25% БІО пластик), для кріплення щетинок використовується хірургічна сталь - це гарантує 100% відсутність потрапляння шкідливих речовин в ротову порожнину під час чищення. Функціональність ручки продумана до дрібниць: вигин ручки і антиковзаюче покриття дозволяють максимально комфортно утримувати щітку. Матеріал, з якого виготовлена ??ручка, і її форма поглинають надмірний тиск руки, захищаючи Ваші зуби і ясна від пошкоджень.

У комплект із зубною щіткою Megasmile «Блек Вайтенінг» входить захисний ковпачок, який надійно захищає її від бактерій в домашніх умовах і під час подорожей.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Зубна щітка (Мегасмайл) Megasmile Black Whitening №1

Цей товар ще не має відгуків