Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аделів капс. 500 мг №30

Код: 53920
Аделів капс. 500 мг №30
Ціна від 845.61 до 1239.00 грн

Наявність у 1451 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Аделів капс. 500 мг №30

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: адеметіонін - 400 мг; допоміжна речовина: бурякові волокна (фібрекс); оболонка капсули: желатин, барвники: оксид заліза червоний, титану двоокис.

Без ГМО.

Адеметіонін (S-аденозил-L-метіонін) - природна амінокислота, яка присутня практично у всіх тканинах організму. Адеметіонін виконує ключову роль у метаболічних процесах організму та бере участь у таких важливих біохімічних процесах: трансметилювання – перенос метильних груп для синтезу фосфоліпідів клітинних мембран, нейротрансмітерів, нуклеїнових кислот, білків, гормонів тощо; транссульфурування - участь у синтезі цистеїну, таурину, глютатіону (один з найважливіших антиоксидантів), коензиму А; трансамінування – участь у синтезі поліамінів, стимулюючих регенерацію клітин, проліферацію гепатоцитів. Адеметіонін має гепатопротекторну та антидепресантну дію, його рівень впливає на стан антиоксидантної, дезінтоксикаційної, регенеруючої функції печінки. Аделів розроблений для відновлення дефіциту і підсилення синтезу ендогенного адеметіоніну в організмі, що виникає при пошкодженнях печінки. Аделів являє собою гепатопротектор з антидепресивною активністю; характеризується холеретичними та холекінетичними, детоксикаційними, регенеративними, антиоксидантними, антифіброзними та нейропротекторними властивостями.

Показання

Аделів рекомендований як додаткове джерело адеметіоніну з метою нормалізації функціонального стану гепатобіліарної системи при внутрішньопечінковому холестазі, який може спостерігатися при:

  • жировій дистрофії печінки;
  • хронічному гепатиті;
  • токсичних ураженнях печінки різної етіології (включаючи алкогольні, вірусні та викликані прийомом лікарських засобів);
  • хронічному некалькульозному холециститі;
  • холангіті;
  • цирозі печінки;
  • енцефалопатії, асоційованої з печінковою недостатністю (включаючи алкогольну).

Нейропротекторні властивості обумовлюють доцільність застосування Аделів при депресивних станах.

Протипоказання

Вагітність та період лактації, індивідуальна чутливість до компонентів.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на добу за 1 годину до або через 2 години після прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води. Тривалість прийому визначається лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за кімнатної температури.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Особливі вказівки

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Додати відгук до товару

Відгук про Аделів капс. 500 мг №30

Цей товар ще не має відгуків