Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аквабриз Морська вода спрей по 45 мл у флак.

Код: 81820
Аквабриз Морська вода спрей по 45 мл у флак.
Ціна від 102.24 до 122.67 грн

Наявність у 1088 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

промивання носа

Галузь застосування

застудні захворювання

Форма випуску

Спрей назальний

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 6 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Аквабриз Морська вода спрей по 45 мл у флак.

Склад

Діюча речовина: морська сіль 0,9-1,0 %. Додаткові речовини: вода очищена, натрію бензоат, калію сорбат.

Опис

«АКВАБРИЗ» МОРСЬКА ВОДА - ефективний медичний засіб на основі морської солі, призначений для догляду і підтримки природного фізіологічного стану слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, сприяє усуненню неприємної закладеності носа, сухості та дискомфорту у носоглотці.

«АКВАБРИЗ» МОРСЬКА ВОДА - ізотонічний розчин, містить велику кількість мікроелементів та йоду, які надають профілактичну дію та очищають слизові оболонки носа та носоглотки.

Солі, що містяться в розчині, сприяють розрідженню слизу та нормалізації його вироблення.

Іони кальцію та магнію, що містяться в морської солі, значно покращують роботу слизової оболонки носової порожнини, посилюють стійкість до проникнення вірусів та бактерій.

Йод і хлорид натрію мають антисептичні властивості. Промивання порожнини носа засобом сприяє підвищенню терапевтичної ефективності лікарських засобів, що наносяться на слизову оболонку порожнини носа, скороченню тривалості респіраторних захворювань, зниженню ризику розповсюдження інфекції у носових пазухах та порожнині вуха.

Застосування медичного засобу «АКВАБРИЗ» МОРСЬКА ВОДА у зручній упаковці у вигляді спрею та за допомогою спеціальної насадки-розпилювача дозволяє позбутися небажаного скупчення слизу та пилу у носовій порожнині; провести зволоження слизової оболонки носа та носоглотки в умовах сухого повітря (у приміщеннях з кондиціонером, в автомобілі, в запилених приміщеннях, тощо); допомагає зменшити вироблення секрету та набряк слизової оболонки та відновити носове дихання.

Спосіб застосування та дози

Важливо! Під час виконання процедури людина, якій проводять промивання, не повинна вдихати, розмовляти чи кричати.

Промивання порожнини носа проводять 3-5 разів на день, за необхідності частіше.

Процедуру проводять при вертикальному положенні тіла (людина повинна сидіти або стояти). Голова повинна розташовуватися прямо і бути нахилена вперед. Слідкуйте за тим, щоб під час промивання голова не була закинута назад.

1. Зніміть захисний елемент -3 та захисний ковпачок – 5 (мал. 1). При першому використанні флакон слід тримати у повітрі у вертикальному положенні та натиснути кілька разів на насадку-розпилювач - 4 (мал.1) для приведення виробу до робочого стану.

2. Вставьте насадку-розпилювач - 4 (мал. 1) у праву половину носа.

3. Натисніть на насадку декілька разів, промиваючи праву половину носа.

4. Видаліть залишки рідини шляхом висмаркування.

5. Проведіть аналогічну процедуру з лівою половиною носа.

6. За потреби повторіть процедуру.

Після використання насадку-розпилювач промити водою. Використовувати індивідуально. Промивання носа у дітей проводити в присутності дорослих.

Особливості застосування

Не застосовувати дітям до 6 років. Не використовувати особам з індивідуальною чутливістю до компонентів медичного засобу. Уникати попадання в очі; при випадковому попаданні – промити водою.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 5 оС до 25 °С, у недоступному для дітей місці. Захищати від прямих сонячних променів.

Номінальний об’єм 45 мл (ml). Допустиме від’ємне відхилення 9 %.

Упаковка.

Спрей являє собою розчин в полімерному флаконі з пульверизатором, насадкою-розпилювачем та захисним ковпачком, у картонній пачці з інструкцією по застосуванню.

Розчин – прозора безкольорова рідина без запаху зі слабо солоним смаком.

Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Відгук про Аквабриз Морська вода спрей по 45 мл у флак.

Цей товар ще не має відгуків