Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Алое Вера капс. 500 мг №30

Код: 54188
Алое Вера капс. 500 мг №30
Ціна від 119.70 до 192.20 грн

Наявність у 69 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

астенічні стани

Галузь застосування

імунологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Алое Вера капс. 500 мг №30

Склад

У алое міститься вітамін А, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6 і вітамін В12, а також багато інших видів вітамінів. Вітаміни є необхідною речовиною в якості додаткового отримання поживних речовин і для збереження нормальної фізіологічної діяльності організму. Жовтий сік алое : має антибактеріальну дію і виводить токсини. Має очевидний лікувальний ефект при лікуванні виразки, особливо виразки шлунку. Алое також має захисну дію для шкіри: має особливий лікувальний і доглядаючий ефект. Якщо розглядати звичайний догляд за шкірою, то потрібне наступне: додаткова кількість вологи, поліпшене засвоєння поживних речовин, стимуляція обміну речовин шкіри, у такому разі шкіра зберігає вологу і еластичність. Особливий же відхід враховує особливі проблеми шкіри, має різноманітні властивості і відходу і лікування. Серед безлічі природних медичних трав, алое займає перше місце по ефективності (для шкіри). Алое має зволожуючий ефект, ефект

Показання

Рекомендований як додаткове джерело антраценонпроизводных з'єднань і поліненасичених жирних кислот. Сприяє нормалізації травлення, відновлення роботи підшлункової залози, поліпшенню окислювально-відновних процесів, підвищенню імунітету. Володіє антиоксидантними властивостями.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату.

Спосіб застосування та дози

По 1-3 капсули на день під час прийому їжі Профілактичний курс прийому - 1 місяць. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Умови та строки зберігання:

Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці, при температурі від 8°С до 25°С, відносній вологості повітря 75%.

 

Форма випуску:

Упаковка 30 капсул по 500 мг

Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Відгук про Алое Вера капс. 500 мг №30

02.02.2022

Супер вещь! Мягкое действие, прошли боли в кишечнике. Принимал по 2 капсулы в день