Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Амапрол комплекс капсули №30 (10х3)

Код: 84900
Амапрол комплекс капсули №30 (10х3)
Ціна від 358.80 до 474.99 грн

Наявність у 34 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання передміхурової залози

Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Амапрол комплекс капсули №30 (10х3)

Склад

Склад на 1 капсулу:
Екстракт плодів Пальметто Сереноа (Serenoa repens)-160мг(mg), Екстракт Червоного кореню (копійочника забутого) (Hedsarum neglectum) -100мг(mg),
Екстракт плодів березового гриба (Inonotus obliquus) – 50мг(mg), Цинк (піколінат цинку)-10мг(mg), селен (L-селенометіонін)-50мкг(mcg), токоферолу ацетат (вітамін E)- 5мг(mg)

Допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза, стеарат кальцію; оболонка капсули: желатин.

Функціональні властивості:

Екстракт плодів Пальметто Сереноа ( Serenoa repens) рослиний засіб, що пригнічує розвиток  запалення та набряк в простаті, та зменшуює розміри передміхурової залози, за рахунок фітостеролів. Антіпроліферативний ефект обумовлений пригніченням активності ферментів 5α-редуктази і ароматази, таким чином усуває провідні причини розвитку доброякісної аденоми передміхурової залози .

Екстракт Червоного кореню ( копійочника забутого) (Hedsarum neglectum) проявляє знеболювальну, протизапальну, антибактеріальну, протипухлину, спазмолітичну, судинорозширювальну, антиоксидантну, діуретичну дію.  Червоний  корінь має великий склад діючих речовин а саме, катехіни, кумарини, флавоноїди, дубильні речовини, тритерпенові сапоніни,  амінокислоти та інші біологічно активні речовини.

Червоний корінь зменшує  симптоми доброякісної гіпертрофії передміхурової залози. При запаленні передміхурової залози  нормалізує діяльність сечовидільної системи, поліпшує кровообіг та усуває застійні явища у передміхуровій залозі. При аденомі передміхурової залози, та хронічного простатиту,  покращує сечовиділення, сприяє повнішому випорожненню сечового міхура, знижує частоту сечовипускання, особливо це дуже важливо у нічний час.  Червоний корінь(Hedsarum neglectum)  покращує   чоловічу статеву активність, підвищує потенцію та лібідо.

Екстракт плодів березового гриба (Inonotus obliquus) є джерелом мікроелементів  (калій, магній, залізо, мідь, кальцій, марганець, цинк),та вітамінів групи В.  Нормалізує обмін речовин (у тому числі гормонів). Має антипроліферативну, онкопротекторну, тонізуючу, антиоксидантну, імуномодулюючу, протизапальну, репаративну, знеболювальну, спазмолітичну дію.

Цинк (піколінат цинку) отримують в результаті об'єднання цинку з піколіновою кислотою. Ця унікальна форма цинку використовується завдяки тому, що вона краще засвоюється організмом і мінімізує ризики розвитку побічних ефектів. Цинк (піколінат цинку) попереджує розвиток добро- та злоякісних процесів у передміхуровій залозі, сприяє збереженню цілісності сперматозоїдів, підвищує статевий потяг. 

Селен (L-селенометіонін) займає одне із основних місць серед життєво важливих мікроелементів для чоловіків. Він  підтримує активність гуморального та клітинного імунітету, впливає на репродуктивні функції, підвищує фертильність. У процесі метаболізму селен утворює метаболіт метилселенон, який відповідає за захист від онкології.

Токоферолу ацетат (вітамін E) природний антиоксидант, який захищає молекули тестостерону від руйнування, покращуючи гормональний фон чоловіків. Позитивно позначається на кровообігу , що веде до поліпшення статевої функції . Бере участь у клітинному диханні.

Показання

Амапрол комплекс може бути рекомендований  лікарем у якості дієтичної добавки як додаткове джерело біологічно активних речовин (флавоноїдів, фітостеролів, жирних кислот, дубильних речовин, мікроелементів, вітамінів та інше) для створення оптимальних умов  функціонального стану сечостатевої системи у чоловіків,  при порушенні  сечовипускання  при  хронічному  простатиті та доброякісної гіперплазії передміхурової залози, а також  для покращення  лібідо і  потенції.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Протипоказання

Не слiд вживати  чоловікам, якi мають індивідуальну непереносимiсть компонентiв продукту, порушення вуглеводного обмiну. Приймати з iншими дієтичними добавками можна лише за рекомендацiєю лiкаря. Дієтичні добавки не слід використовувати як замiну повноцiнного рацiону харчування. Перед споживанням слiд проконсультуватися з лiкарем. Не перевищувати рекомендовану кiлькiсть (порцiю) для щоденного споживання. Не вживати пiсля закiнчення строку придатностi, зазначеного на упаковцi.

Не є лікарським засобом. 

 

Спосіб застосування та дози

Дорослим 1 капсула 2 рази на день під час вживання  їжі.

Капсули слід запивати достатньою кількістю води. 

Термін вживання 3-4 місяці. Курс прийому визначається лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Форма випуску: капсули по 450 мг  в блістері № 10, по 3 блістера в індивідуальній картонній упаковці.

Умови зберігання: Зберігати в сухому, віддаленому від світла та  недоступному для дітей місці при температурі не вище 250 С. 

Мінімальний термін придатності: краще спожити до кінця дати зазначеної на упаковці. 

Дата виробництва та (або) кінцевий термін придатності, номер серії приведені на упаковці
 

Додати відгук до товару

Відгук про Амапрол комплекс капсули №30 (10х3)

Цей товар ще не має відгуків