Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

АнгіФіліпт Tabula vita (Табула Віта) спрей 30 мл

Код: 72561
АнгіФіліпт Tabula vita (Табула Віта) спрей 30 мл
Ціна від 65.00 до 70.00 грн

Наявність у 624 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

кашель, біль, сухість, першіння в горлі

Галузь застосування

застудні захворювання

Форма випуску

Спрей оральний

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для АнгіФіліпт Tabula vita (Табула Віта) спрей 30 мл

Склад

Екстракт хлорофілів евкаліпту, екстракт юглону волоського горіху, екстракт верблюжої колючки, ментол, олія камфорна, сорбітоп, аспартам, олія евкаліпту, олія м'яти перцевої, цетилпіридинію хлорид, гліцерин, хлорофіли евкаліпту, вода, ПЕГ 40.

Опис

Ангіфіліпт (Деконта Хлорфіліпт) чинить протизапальну, протимікробну, противірусну, охолоджувальну та відволікаючу дії.

Спеціально підібраний комплекс екстрактів лікарських рослин діє на слизову оболонку, обумовлюючи швидке зменшення болю і подразнення горла та ротової порожнини. Основна властивість хлорофілів, екстракту та олії евкаліпту - це здатність впливати на патогенні бактерії, пригнічуючи їх ріст та розвиток. Екстракт юглону волоського горіха має протизапальну, бактерицидну, фунгіцидну, в'яжучу, регенеруючу та епітелізуючу дії. Екстракт верблюжої колючки надає в'яжучу, антисептичну, протизапальну та ранозагоюючу дію. Екстракт верблюжої колючки має виражену бактерицидну дію на стрептококи та стафілококи. При застудних захворюваннях пом'якшує кашель. Ментол та ефірна олія перцевої м'яти зменшує прояв больового синдрому та надає заспокійливий ефект. Камфорна олія має антисептичну, болезаспокійливу та протизапальну дію. Гліцерин зволожує і захищає слизові оболонки.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендований для профілактики та в комплексній терапії інфекційно-запальних захворювань ЛОР-органів та слизової оболонки порожнини рота. Не використовувати при пошкодженій упаковці.

Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Показання

Ангіфіліпт» (Деконта Хлорфіліпт) - спрей для гігієнічного догляду за ротовою порожниною, що діє на мікрофлору ротової порожнини, глотки та застосовується при запальних захворюваннях горла та ротової порожнини, які проявляються болем в горлі, хрипотою, сухим кашлем, запаленням ясен і слизової оболонки порожнини рота: ангіна; хронічний тонзиліт; фарингіт; ларингіт; після тонзилектомії; афтозний та виразковий стоматит; гінгівіт.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

Пульверизатор ввести в ротову порожнину, натиснути 1 -2 рази, розпилити на слизову оболонку рота та горла при затримці дихання. Застосовувати після вживання їжі, за необхідності.

Курс застосування: 7 днів, надалі - за необхідності.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці за температури від 5°С до 25°С і відносної вологості повітря не більше 75%.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці.

Додати відгук до товару

Відгук про АнгіФіліпт Tabula vita (Табула Віта) спрей 30 мл

Цей товар ще не має відгуків