Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аплікатор Ляпко Устілки Плюс 5,0Ag (пара) 43-46р.

Код: 69973
Аплікатор Ляпко Устілки Плюс 5,0Ag (пара) 43-46р.
Ціна від 772.20 до 1117.77 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Інші

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Аплікатор Ляпко Устілки Плюс 5,0Ag (пара) 43-46р.

Склад

Аплікатор «Устілки Плюс» — оригінальний і особливий аплікатор. Спеціально підібрана величина обмежувальних валиків дозує й коригує силу дії голок на рефлексогенні зони підошви, попереджаючи й унеможливлюючи ушкодження шкіри. Цей аплікатор стимулює природні здібності організму до самозцілення, відновлює та нормалізує функції всіх органів і систем, спонукає до дії нашого «внутрішнього лікаря», перемагає гіподинамію та її наслідки.

Аплікатор «Устілки Плюс» — це оздоровча система, яка підходить усім і кожному без обмежень за віком або статтю! На устілки можна обережно ставати, на них можна ходити, бігати й навіть стрибати, танцювати. У комплекті з устілками є тапочки для фіксації й зручності застосування.

Час дії визначає отримання бажаного ефекту :

  • стимулююча (тонізуюча) дія — 5–10 хвилин в активному руховому режимі (ходьба, біг), стоячи на устілках або інтенсивно «прокочуючи» стопи з устілкою;
  • заспокійлива (седативна) дія — 15–30 хвилин плавних, поступальних, хвилеподібних рухів стопи на устілці при вихідному положенні сидячи на стільці або лежачи в ліжку.

Устілку можна вкласти всередину х/б шкарпетки (р. 27–29) і одягнути її на стопу, перебуваючи в положенні сидячи. Можна прокатувати по підлозі предмети, наприклад, качалку або скляну пляшку для оптимізації дії. Зручні у використанні, між устілкою-аплікатором і тапочками можна підкласти вату на рівні зон, які потрібно активізувати; для посилення ефекту можна покласти під устілки прошарок тканини — 2–3 шари марлі або бавовняну тканину, змочену розчином лікарських препаратів, відваром трав, соляним розчином.

Показання

Аплікатори Ляпка, розроблені лікарем-рефлексотерапевтом М.Г. Ляпком, призначені для широкого застосування з лікувальною метою, а також як профілактичний засіб для зміцнення та збереження здоров'я, що підвищує працездатність, загальний життєвий тонус, нормалізує сон, настрій, обмін речовин.

Аплікатор Ляпка є еластичною гумовою пластиною із закріпленими на ній голками з необхідних для організму металів: цинку, міді, заліза, нікелю та срібла. Призначено для аплікацій на будь-які ділянки тіла (спина, живіт, кінцівки, ділянка грудної клітки і т.д.).

Застосування плоских аплікаторів Ляпка — найоптимальніший спосіб, що не вимагає додаткових зусиль від пацієнта та допомоги від інших. Допомагає надійно й ефективно усунути біль, зняти втому, а вранці зарядить життєвою енергією на цілий день.

Час впливу на шкіру залежить від наявних у конкретному випадку симптомів. При хронічних болях, дратівливості, стані збудження, безсоння рекомендується використовувати аплікатори Ляпка в другій половині дня або перед сном. Тривалість дії для плоского ПАЛ — 25–30 хв і більше.

При загостренні процесу, різких і інтенсивних болях, сонливості, слабкості, зниженні чутливості, у ослаблених хворих і людей похилого віку вплив ефективно проводити в ранкові години і першу половину дня. Тривалість впливу плоского пристрою — 10–20 хв.

При індивідуальному використанні аплікатор Ляпка не потребує дезінфекції. Гігієнічний догляд за ним передбачає обробку миючим розчином (шампунь, рідке мило), промивання проточною водою й просушування потоком гарячого повітря (за допомогою фена). При правильному догляді термін служби аплікатора становить 5–7 років.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Аплікатор Ляпко Устілки Плюс 5,0Ag (пара) 43-46р.

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: