Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аргетт Пластир Знеболюючий 10 см х 12 см №4

Код: 86110
Аргетт Пластир Знеболюючий 10 см х 12 см №4
Ціна від 220.00 до 415.30 грн

Наявність у 4105 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

зовнішнє знеболювання

Галузь застосування

знеболювання

Форма випуску

Пластир

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Аргетт Пластир Знеболюючий 10 см х 12 см №4

Склад

Метилсалiцилова кислота 5.7 %, камфора 1.2 %, левоментол 5.7 %, альфа-токоферол 2 %, токоферолу ацетат 2 %, борнеол 5 %, екстракт ревеню 4.4 %, натуральний каучук 20 %, вазелiн 7 %, ароматична смола 10 %, цинку оксид 14 %, акрилнасичена вуглеводнева смола 23 %.

Опис

АRGЕТТ Pain Relief Patch, Medicated Patch/АРГЕТТ Знеболюючий пластир з лікарським засобом призначений для підтримки та фіксації ушкоджених м’язів та суглобів. За рахунок компонентів (метилсаліцилат, камфора, левоментол) сприяє симптоматичному тимчасовому полегшенню гострого та хронічного болю, пов’язаного із запаленням сухожиль, зв’язок, м’язів та суглобів травматичного походження, при розтягненнях зв’язок та сухожиль, вивихах, синцях, болю в суглобах, спині, шиї та попереку у дорослих та дітей віком від 12 років.

Метилсаліцилат є похідним саліцилової кислоти, що застосовується для полегшення болю. При місцевому застосуванні метилсаліцилат добре та швидко абсорбується через шкіру, має протизапальну та знеболювальну дію.

Дія левоментолу зумовлена рефлекторною реакцією у відповідь на подразнення больових рецепторів шкіри. Левоментол чинить відволікальну, подразнювальну та знеболювальну дії.

Камфора при місцевому застосуванні спричиняє подразнювальну і помірну анальгетичну дію.

Токоферолу ацетат покращує споживання тканинами кисню, чинить ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів, що сприяє загоєнню тканин після пошкоджень травматичного або запального походження.

Показання

АРГЕТТ Знеболюючий пластир з лікарським засобом за рахунок еластичних властивостей основи сприяє підтримці та фіксації ушкоджених м’язів та суглобів. За рахунок компонентів (метилсаліцилат, камфора, левоментол) сприяє симптоматичному тимчасовому полегшенню гострого та хронічного болю, пов’язаного із запаленням сухожиль, зв’язок, м’язів та суглобів травматичного походження, при розтягненнях зв’язок та сухожиль, вивихах, синцях, болю в суглобах, спині, шиї та попереку у дорослих та дітей віком від 12 років.

Протипоказання

Підвищена чутливість до активних складових пластиру, до нестероїдних протизапальних лікарських засобів (НПЗЗ), алергія на аспірин або саліцилати.

Активні складники не потрапляють у системний кровотік, але не рекомендовано застосовувати при виразці шлунка або 12-палої кишки, при шлунково-кишкових кровотечах, при бронхіальній астмі в анамнезі, при серцевій недостатності, важких формах печінкової та ниркової недостатності, вагітним жінкам та жінкам у період лактації, дітям віком до 12 років.

Не допускати контакту поверхні пластиру з очима, слизовими оболонками.

Не застосовувати на відкритих ранах або ділянках шкіри з патологічними змінами, такими як екзема, акне, дерматити, запалення або інфекції різного походження.

Застереження

Виріб не призначено для застосування всередину.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Забороняється використовувати одночасно з грілкою. У разі випадкового проковтування негайно зверніться по медичну допомогу. Не застосовувати на ділянках шкіри з густим волоссям.

Припинити використання пластиру і звернутися до лікаря слід:

  • у разі погіршення стану шкіри (поява висипу, свербіж або сильне подразнення шкіри),
  • при збереженні болю протягом 3 днів або повторній появі симптомів після нетривалого поліпшення стану.

Спосіб застосування та дози

Тільки для зовнішнього застосування.

Очистити і просушити уражену ділянку та накласти пластир, попередньо звільнивши від захисного паперу. Час використання одного пластиру зазвичай становить 8-12 годин. Протягом доби на болісну ділянку допускається застосування не більше 2-х пластирів. При необхідності можна розрізати пластир і використовувати його частину, що відповідає розміру площі ураженої ділянки.

Схема нанесення

  1. Зігнути пластир посередині і звільнити частину поверхні від захисного паперу.
  2. Прикласти пластир до болісної ділянки шкіри та витягнути частину захисного паперу з-під пластиру.
  3. Розгладити.

Побічні реакції

У місці накладання пластиру можливі почервоніння, свербіж, печіння та відчуття тепла, висип і знебарвлення шкіри. Можливі опіки шкіри, утворення пухирців та інші тимчасові реакції з боку шкіри. Відчуття холоду, потім тепла, слабкого печіння та поколювання, алергічні реакції, включаючи почервоніння шкіри, висипання, кропив’янка, контактний дерматит, свербіж.

Можливі головний біль, шум у вухах.

З появою побічних реакцій, у тому числі не зазначених у даній інструкції, необхідно припинити застосування пластиру та звернутися до лікаря.

Умови зберігання

Упаковка

По 4 пластири розміром 10 cm (см) х 12 cm (см), у ZIP пакеті в картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, у захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Після першого відкриття ZIP пакету використати пластирі протягом одного місяця.

Для мінімізації ризиків медичний виріб слід утилізувати як медичні відходи.

Термін придатності

3 роки.

Додати відгук до товару

Відгук про Аргетт Пластир Знеболюючий 10 см х 12 см №4

Цей товар ще не має відгуків