Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Астадінол 2000 капсули №30 (10х3)

Код: 86794
Астадінол 2000 капсули №30 (10х3)
Ціна від 508.80 до 583.32 грн

Наявність у 14 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дефіцит вітаміну Д, рахіт, остеопороз

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Астадінол 2000 капсули №30 (10х3)

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти:

  • астаксантин - 2 мг (mg),
  • вітамін К2 - 45 мкг (µg),
  • вітамін DЗ (холекальциферол) - 2000 МО/ 50 мкг (µg);

допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, мальто­декстрин, кальцію стеарат, діоксид кремнію (орісіл), лакmоза, крохмаль картопляний; оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорій­ність) на 100 г (g) дієтичної добавки: білки - 15,0 g(r), вуглеводи - 1,1 g(r), жири - О g(r); 64,4 kсаІ(ккал) / 269,4 kJ(кДж).

Властивості

Вітамін D3 (Vitamine D3) (холекальциферол) - жиророзчинний віта­мін, що утворюється в шкірі під дією ультрафіолетового опромінення, є одним з ключових вітамінів, який бере участь в процесах обміну речовин в організмі, впливаючи на синтез ліпідів, білків, гормонів та ферментів, покращуючи мінеральний обмін.

Вітамін D3 сприяє: підтримці здоров'я кісток у нормальному стані, всмоктуванню/засвоєнню кальцію та фосфору, регулює рівень кальцію в крові. Абсолютно доведені захисні ефекти вітаміну D при захворю­ ваннях кісткової системи, зокрема, остеопорозі та остеомаляції. У період менопаузи жінкам з остеопорозом, у зв'язку з гормональними порушеннями, необхідно підвищити дозу вітаміну D3.

Вітамін К2 (Vitamine К2) (менахінон) - це жиророзчинний вітамін групи К, що має високий рівень біодоступності, необхідний людині для регулювання фосфорно-кальцієвого обміну в організмі. Менахінон бере участь у взаємодії кальцію і вітаміну D, відповідає за регуляцію згортання крові і зміцнення судин.

Вітамін К2 зміцнює кісткову тканину, робить її більш щільною, він важ­ливий для суглобів і зв'язок. Комбіноване застосування вітамінів К2 і D позитивно впливає на стан кісткової тканини при остеопорозі, сприяє профілактиці гіперкальціурії, сечокам'яної та ниркокам'яної хвороби. Вітамін К2 сприяє зменшенню ризику виникнення твердих жирових відкладень на стінках судин та артерій, що забезпечує нормальну циркуляцію крові та захищає серце. К2 сприяє захисту від кальцинозу коронарних артерій.

Астаксантин (Astaxanthin)- природний каротиноїд, потужний нату­ральний антиоксидант, який отримують з мікроводорості Haematococcus pluvialis. Астаксантин має антиоксидантні, протизапальні властивості та регулює фактори розмноження клітин. Чисельні дослідження свідчать, що вживання астаксантину сприяє підтримці фізіологічного метабо­лізму ліпідів в організмі, сприяє захисту серцево-судинної системи, регулюючи фактори апоптозу та проліферації клітин.

Астаксантин здатний долати гематоенцефалічний бар'єр і протективно впливати на центральну нервово систему, поліпшуючи ії загальний стан. Покращує метаболізм інсуліну, параметри ліпідного профілю та маркери оксидативного стресу у осіб із синдромом полікістозних яєчників. Сприяє захисту шкіри від ультрафіолету.

Без ГМО

Не є лікарським засобом

Показання

Астадінол® 2000 реко­мендується як додаткове джерело вітамінів D3 та К2 при порушеннях обмінних процесів, пов'язаних з їх дефіцитом, та астаксантину, що має виражені антиоксидантні властивості. Впливає на нормалізацію мета­ болічних процесів, підтримку здорового стану кісток та покращення функціонального стану серцево-судинної системи.

Астадінол® 2000 сприяє збільшенню кількості кальцію у крові та фізіологічному спрямуванні цього макроелементу у кістки та інші тканини, а не до артерій і м'язів. Сприяє захисту судин від відкла­ дення кальцію та окисного стресу. За рахунок позитивного впливу на різноманітні ланки метаболічних процесів Астадінол® 2000 сприяє покращенню функціонального стану опорно-рухової, серцево-судинної та ендокринної систем.

Протипоказання

Не вживати під час вагіт­ності, у період лактації, дітям, при індивідуальній непереносимості компонентів, зокрема лактози, при нирковій недостатності, гіпер­ магнезіємії, гіперкальціурії та гіпервітамінозі D та К.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоден­ ного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази в день після їди, запиваючи достатньою кількістю води. Термін вживання: З місяці, проте має бути рекомендованим лікарем індивідуально з ураху­ванням характеру та особливостей функціонального стану організму. За необхідності курс можна повторити.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску

Капсули з масою вмісту 320 мг (mg) ± 7,5 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °

Термін придатності

24 місяці з дати виробництва.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Астадінол 2000 капсули №30 (10х3)

Цей товар ще не має відгуків