Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

БерріМан табл. №14

Код: 86669
БерріМан табл. №14
Ціна від 330.59 до 385.76 грн

Наявність у 118 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

інфекції сечовивідних шляхів, уретрит, цистит, пієлонефрит

Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для БерріМан табл. №14

Склад

1 таблетка з модифікованим вивільненням, вкрита
кишковорозчинною оболонкою, містить:

D-маноза, екстракт ягід журавлини стандартизований (20% РАС), антиспікаючий агент: мікрокристалічна целюлоза, желатинова оболонка таблетки: желатин, кишковорозчинна оболонка: instanute DR (натрію альгінат, кислота з стеаринова, поліетилен гліколь, гліцерин), вологоутримуючий агент: гліцерин, наповнювачі: кросповідон, сполучна речовина: повідон К-30, діюча речовина: ехінацея пурпурова, антиспікаючі агенти: магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний, текстуратор: сорбітол 70%, барвники: заліза оксид червоний, заліза оксид жовтий, діамантовий синій, гранулюючий агент: спирт ізопропіловий, вода очищена.

Діючі речовини: D-маноза - 500 мг (mg), екстракт ягід журавлини стандартизований (20% РАС) - 300 мг (mg), ехінацея пурпурова - 10 мг (mg). 

БерріМан містить екстракт журавлини з гарантованою кількістю
проантиціанідів - 60 мг (20% РАС)

1 желатинізована таблетка містить:

 

1.

D-маноза 

500,00 мг (mg)

2.

Екстракт ягід журавлини стандартизований (20% РАС) 

300, 00 мг (mg)

3.

Мікрокристалічна целюлоза

272,00 мг (mg)

4.

Желатин

170,263 мг (mg)

5.

Instanute DR (А100К00372)

170,00мг (mg)

6.

Гліцерин

51,079 мг (mg)

7.

Кросповідон 

40,00 мг (mg)

8.

Повідон К-30

13,00 мг (mg)

9.

Ехінацея пурпурова

10,00 мг (mg)

10.

Магнію стеарат

10,00 мг (mg)

11.

Кремнію діоксид колоїдний 

5,00 мг (mg)

12.

Сорбітол 70%

 2,027 мг (mg)

13.

Заліза оксид червоний 

0,811 мг (mg)

14.

Заліза оксид жовтий 

0,811 мг (mg)

15. Діамантовий синій 

0,010 мг (mg)

16. Спиртізопропіловий 

q.s.

17. Вода очищена 

q.s.

Опис

БерріМан - натуральний рослинний уроантисептик

БерріМан сприяє нормалізації функціонування сечовидільної системи в тому числі у вагітних. Завдяки вмісту трьох біологічно активних речовин БерріМан може бути застосований для пом'якшення перебігу циститу, безсимптомної бактеріурії, інфекцій сечовидільної системи, сечокам'яної хвороби. Складові БерріМан мають антибактеріальні, протизапальні, антиоксидантні та сечогінні властивості, підкислюють сечу, сприяють детоксикації організму та запобіганню утворенню каменів у нирках.

Властивості

Властивості БерріМан, таблетки з модифікованим вивільненням, вкриті кишковорозчинною оболонкою, зумовлені комплексною дією D-маненози, екстрактів журавлини та ехінацеї пурпурової.

D-манноза -рослинний моносахарид з природними антибактеріальними властивостями. D-манноза повільно метаболізується в організмі і потрапляє у незміненому вигляді до сечового міхура. У сечовому міхурі вона покриває слизову оболонку тонким шаром і тим самим перешкоджає прикріпленню бактерій Esherichia coli до стінок сечового міхура та сприяє виведенню бактерій із сечею.

D-манноза в порівнянні з антибіотикотерапією:

  • не впливає на умовно корисну флору та не викликає дисбактеріозі;
  • не провокує виникнення та зростання грибкових інфекцій;
  • не робить додаткового навантаження на шлунково-кишковий тракт;
  • не викликає ефекту звикання у хвороботворних мікроорганізмів.

Біофлавоноїди журавлини - проантоціанідини, не дають можливості патогенним бактеріям: (в основному Е.coli, яка в 90% випадків є причиною виникнення інфекцій сечовидільних шляхів) закріплюватися та розмножуватися на слизовій оболонці сечового міхура та викликає запалення. Проантоціанідини журавлини виявляють: антиоксидантні, протизапальні, антиалергічні ранозагоювальні властивості, також посилюють дію антибіотиків та антисептичних препаратів.

Журавлина містить органічні кислоти, що сприяють підтримці Рh (кислотності) сечі у фізіологічних межах та попереджають утворення каменів в нирках:

  • урсолова кислота має сечогінну дію,
  • хінна кислота підкислює сечу, не трансформується в організмі і виводиться в незміненому вигляді.

Збільшення діурезу при бактеріальних захворюваннях сечового
міхура сприяє додатковій санації сечовивідних шляхів, вимиваючи хвороботворних бактерій.

Екстракт ехінацеї пурпурової, який міститься в складі БерріМан, має імуномоделюючі властивості, полегшує симптоми інфекційних захворювань, та запальних процесів, та попереджає винекнення рецидивів.

Також за результатами досліджень комбінація біологічно активних речовин в БерріМан можлива для застосування при циститах та інфекціях сечових шляхів у вагітних жінок.

Показання

Може бути рекомендовано лікарем в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело природнього антиоксиданту проантоціанідину, рослинних моносахаридів та органічних кислот, що сприяє нормалізації функціонування сечовидільної системи в тому числі у вагітних. Завдяки вмісту цих біологічно активних речовин БерріМан може бути застосований для пом'якшення перебігу циститу, безсимптомної бактеріурії, інфекцій сечовидільної системи, сечокам'яної хвороби. Складові БерріМан мають антибактеріальні, протизапальні, антиоксидантні та сечогінні властивості, підкислюють сечу, сприяють детоксикації організму та запобіганню утворенню каменів у нирках. Не використовувати, як заміну збалансованого повноцінного харчування та здорового способу життя.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.

Перед початком споживання БерріМан та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендується проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитися з усією інформацією, що міститься в маркуванні – на упаковці, в даному листку-вкладиші, на блістері.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям старше 10 років по 1 таблетці 2 рази на день, запиваючи склянкою води. Для підвищення діурезу при застосуванні БерріМан рекомендується збільшити кількість випитої води на добу. Рекомендований термін споживання: протягом 2 - 4 тижнів. Різноманітне і збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вайс!

Рекомендований термін споживання: протягом 2 - 4 тижнів, подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Застереження

Бажано не перевищувати рекомендовану дозу для щоденного споживання. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, що зазначений на упаковці. Не призначений для діагностики та лікування. Не використовувати, як заміну збалансованого повноцінного харчування та здорового способу життя.

Умови зберігання

Форма випуску

БерріМан випускається в таблетках з модифікованим вивільненням, вкриті кишковорозчинною оболонкою, виготовляються в желатиновій та кишковорозчинній облонках, що забезпечує підвищену біодоступність активних речовин та не подразнює ШКТ.  

По 14 таблеток, вкритих оболонкою, в блістері, по 1 або 2 блістера у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 30 "С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів та вологи місці. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Додати відгук до товару

Відгук про БерріМан табл. №14

Цей товар ще не має відгуків