Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Цмину Піщаного Квітки 25 г

Код: 80610
Цмину Піщаного Квітки 25 г
Ціна від 33.60 до 51.00 грн

Наявність у 12 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання печінки та жовчних шляхів

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Рослинний збір, пачка

Дозволено

для дітей/для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Цмину Піщаного Квітки 25 г

Склад

 

Безсмертнику квіти.

Опис

Дієтична добавка до раціону харчування Фіточай «Ключі здоров'я» Безсмертник рекомендується для нормалізації функціонування органів травлення, має м'які жовчогінні та заспокійливі властивості.

Показання

Захворювання печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів (холецистит, холецистоангіохоліти, жовчнокам'яна хвороба, гепатити, дискінезії жовчовивідних шляхів).

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість. Гострі запальні захворювання печінки, жовчного міхура, підшлункової залози.

Спосіб застосування та дози

1 столову ложку квітів кладуть в емальований посуд, заливають 200 мл гарячої води, закривають кришкою і нагрівають на водяній бані протягом 30 хвилин, проціджують та охолоджують при кімнатній температурі. Залишок віджимають до процідженого настою, доводять об'єм кип'яченою водою до початкового об'єму 200 мл. Приймають внутрішньо по 1/2 склянки 2 десь у день 30 хвилин до їжі.

Тривалість курсу застосовується індивідуально з урахуванням клінічного ефекту та переносимості препарату. 2 фільтр пакета поміщають в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) кип'яченої води кімнатної температури, закривають кришкою і нагрівають на киплячій водяній бані 15 хв. Дорослі приймають у теплому вигляді по 1/2 склянки 2-3 рази на день за 15-20 хв до їди.

Діти, за рекомендацією лікаря, в залежності від віку - від 1 столової ложки до 1/4 склянки 2-3 рази на день за 15-20 хвилин до їди. Перед вживанням настій рекомендується збовтувати.

Умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище +25 градусів. Зберігати у недоступному для дітей місці. Приготовлений відвар зберігати у прохолодному (8-15 градусів) місці трохи більше 2-х днів.

Додати відгук до товару

Відгук про Цмину Піщаного Квітки 25 г

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: