Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Біогая Продентіс пастилки з яблучним смаком №30 (10х3)

Код: 81035
Біогая Продентіс пастилки з яблучним смаком №30 (10х3)
Ціна від 514.77 до 738.90 грн

Наявність у 1189 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

Льодяники і пастилки

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 3 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Біогая Продентіс пастилки з яблучним смаком №30 (10х3)

Склад

Наповнювач ізомальт, підсолоджувач ксиліт, ароматизатор яблуко, комбінація штамів Lactobacillus reuteri Prodentis™1 (Lactobacillus reuteri DSM 17938 не менше 108 КУО, Lactobacillus reuteri ATCC PTA 5289 не менше 108 КУО); підсилювач смаку і аромату лимонна кислота (безводна), ароматизатори: ментол, свіжі фрукти. Без ГМО.

Активні інгредієнти: комбінація штамів Lactobacillus reuteri Prodentis™:
на 1 пастилку – ≥ 200 мільйонів 2КУО
на 2 пастилки – ≥ 400 мільйонів 2КУО

КУО – колонієутворювальні одиниці, кількість живих бактерій.
Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Показання

БіоГая Продентіс з яблучним смаком поліпшує здоров’я порожнини рота:

  • зменшує кількість мікроорганізмів, що спричиняють карієс (Streptococcus mutans) гінгівіт, періімплантит, кандидоз, галітоз (неприємний запах з рота);
  • селективно інгібує  періодонтит-асоційовані  бактерії  (Porphyromonas  gingivalis; Fusobacterium nucleatum, Prevotella intermedia, Aggregatibacter actinomycetemcomitans);
  • зменшує запалення слизової оболонки ротової порожнини, пригнічує прозапальний цитокін TNF-альфа та інтерлейкіни IL-6, IL-8;
  • зменшує формування зубного нальоту;
  • перешкоджає формуванню зубного каменю;
  • у комплексній терапії поліпшує стан ясен при гінгівіті, зменшуючи кровоточивість, запалення.

За рекомендацією лікаря застосовувати як дієтичну добавку для дітей віком від 3 років і дорослих, як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій, здатних колонізувати слизову оболонку ротоглотки. Lactobacillus reuteri Prodentis™ (Lactobacillus reuteri DSM 17938, Lactobacillus reuteri ATCC PTA 5289) витісняють збудників карієсу, гінгівіту, кандидозу, періодонтиту, періімплантиту, галітозу (неприємного запаху з рота) та інших запальних захворювань ротоглотки, нормалізують її природний баланс, сприяють зменшенню запалення та кровоточивості слизової оболонки, відновленню корисної мікрофлори ротової порожнини.

У ротовій порожнині людини живуть більше 500 різних видів мікроорганізмів. Порушення балансу корисних і шкідливих бактерій призводить до збільшення нальоту, формування зубного каменю, карієсного ураження, запальних захворювань ротової порожнини – гінгівіту, кандидозу, періодонтиту, періімплантиту, галітозу (неприємного запаху з рота). У результаті – запалення, кровоточивість ясен і навіть втрата зубів.

Пробіотики – «хороші» бактерії, корисні для здоров’я людини.

БіоГая Продентіс з яблучним смаком – це запатентована комбінація двох штамів Lactobacillus reuteri DSM 17938 та Lactobacillus reuteri ATCC PTA 5289 з активною дією в ротоглотці: вони  витісняють збудників карієсу, гінгівіту, кандидозу, періодонтиту, періімплантиту, галітозу (неприємного запаху з рота) та інших запальних захворювань, сприяють зменшенню запалення та кровоточивості слизової оболонки, підтримують здоровий стан слизової оболонки і зубів. BioGaia® Prodentis™ apple flavour/БіоГая Продентіс з яблучним смаком сприяє відновленню корисної мікрофлори ротової порожнини, підтримує її здоровий баланс, перешкоджає розмноженню хвороботворних мікроорганізмів. L. reuteri Prodentis™ колонізують клітини епітелію (прикріплюються до них), що вистилають весь травний тракт, починаючи з ротової порожнини. Сприяють зменшенню запалення слизової оболонки ротової порожнини, пригнічуючи прозапальний цитокін TNF-альфа та інтерлейкіни IL-6, IL-8. Антимікробний механізм дії L. reuteri Prodentis™ полягає в секреції реутеріну та рейтероцикліну – натуральних інгібіторів росту широкого спектра патогенних мікроорганізмів (бактерій, дріжджів, грибів, вірусів, найпростіших), що властиво тільки Lactobacillus reuteri. Lactobacillus reuteri синтезують молочну, оцтову кислоти, перекис водню, гамма-аміномасляну кислоту (ГАМК).
L. reuteri Prodentis™ – штами бактерій, що відповідають сучасним вимогам до  пробіотиків Всесвітньої гастроентерологічної організації (WGO), Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (FDA), Продовольчої й Сільськогосподарської організації ООН (Food and Agriculture Organization of the United Nations – FAO) і ВООЗ (2002 р.).

Ефективність та безпека БіоГая Продентіс з яблучним смаком – клінічно підтверджена.

Ефективність, безпека Lactobacillus reuteri Prodentis™ для людини підтверджені в клінічних дослідженнях, проведених у країнах Європи, Америки, а також в Японії, Україні за участю людей різного віку.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. Не є лікарським засобом. Дієтична добавка.

Надмірне споживання може спричинити послаблювальну дію через вміст підсолоджувачів у продукті. 

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Різноманітне і збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас. Дієтична добавка BioGaia® Prodentis™ apple flavour/БіоГая Продентіс з яблучним смаком. З підсолоджувачем. Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Вживати по 1–2 пастилки на добу, рекомендовано після прийому їжі та чищення зубів. Дітям віком від 3 до 6 років слід застосовувати дієтичну добавку під наглядом дорослих. Пастилка повинна повільно розтанути у ротовій порожнині. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу. Для максимальної ефективності інтервал між прийомом БіоГая Продентіс (пастилки) та антибіотиків має становити 3 години.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Дозволено до застосування під час вагітності та в період лактації.

Умови зберігання

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника за температури  до 25° С в сухому і недоступному для дітей місці. Не заморожувати.

Додати відгук до товару

Відгук про Біогая Продентіс пастилки з яблучним смаком №30 (10х3)

Цей товар ще не має відгуків