Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Бішофіт Полтавський Веновазин Магній гель 75 мл

Код: 61248
Бішофіт Полтавський Веновазин Магній гель 75 мл
Ціна від 59.00 до 69.00 грн

Наявність у 6 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Бішофіт Полтавський Веновазин Магній гель 75 мл

Склад

розчин природного бішофіту, гліцерин, кокамідопропілбетаїн, рицинова олія, екстракт кінського каштана, екстракт зеленого чаю, едгум, олія кокоса, яєчний порошок, ефірні олії ялівцю, м’яти, лимона, аскорбінова кислота, нікотинова кислота, ментол.

Опис

Високі підбори і постійні навантаження на ноги негативно відбиваються на самопочутті.

Мінеральний гель «Веновазин Магній» вітчизняного бренда Bisheffect має тонізувальну дію. Він знімає набряклість і втому ніг, тонізує судини. Гель містить іонізувальний магній, екстракти кінського каштана, зеленого чаю та м’яти. Ці природні компоненти ефективно справляються з проявами варикозного розширення вен. Активні мінерали і фітоекстракти посилюють тонус судин, сприяють розрідженню крові та її кращій прохідності по капілярах. Стимулюють мікроциркуляцію і лімфодренаж ніг, зменшують біль та покращують зовнішній вигляд, запобігаючи появі капілярних зірочок.

Мінеральний гель «Веновазин Магній» бренда Bisheffect чудово знімає втому, повертаючи вашим ніжкам красу і здоров’я. Використання гелю полегшить тривалу ходьбу на підборах, зменшить дискомфорт у ногах при вагітності та больові відчуття за інтенсивних фізичних навантажень. Він знімає спазми і запалення судин, заспокоює їх, підвищує еластичність вен. Застосовуйте гель із метою профілактики чи боротьби із симптомами варикозної хвороби. Містить винятково натуральні інгредієнти, не викликає алергічних реакцій на шкірі.

Сфера застосування: корисний при венозному розширенні судин, капілярній сітці, важкості, набряках і втомі в ногах (хода на підборах, під час вагітності), фізичних навантаженнях.

Дія: швидко тонізує шкіру та знімає втому ніг. Екстракт каштана зміцнює стінки судин і підвищує еластичність вен, покращує лімфодренаж. Іонізований магній та активні мінерали бішофіту знімають спазми і запалення судин, набряки кінцівок.

Спосіб застосування та дози

легко втирати гель у шкіру двічі на день. Не застосовувати препарат одразу після епіляції та на пошкодженій шкірі.

Додати відгук до товару

Відгук про Бішофіт Полтавський Веновазин Магній гель 75 мл

Цей товар ще не має відгуків