Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Блефаролосьон 15 мл

Код: 67728
Блефаролосьон 15 мл
Ціна від 120.10 до 207.00 грн

Наявність у 14 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Рідини зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Блефаролосьон 15 мл

Склад

Гемодез (полівінілпіролідон), екстракт гамамелісу, екстракт ромашки, екстракт зеленого чаю.

Очищаючий й гігієнічний засіб для догляду за очима. Косметологи не рекомендують мити очі з милом, так як воно сильно пересушує шкіру і війковий край століття, звужує вивідні протоки залоз. В результаті залози закупорюються, накопичують секрет, що ускладнює перебіг блефариту.

Блефаролосьйон дозволяє легко впоратися з цією проблемою. Завдяки своюму складу він не тільки очищає шкіру повік від забруднень, але і має антибактеріальну та протинабрякову дію, покращує обмін речовин і кровопостачання шкіри повік, очищає вивідні протоки залоз на краях повік і нормалізує їх секрецію, підвищує тургор шкіри.

Теплі компреси з блефаролосьйоном прискорюють всмоктування всіх корисних компонентів засобу, знімають запалення, втому з очей і синдром "сухого ока", відновлюють секрецію сльози при тривалій роботі за комп'ютером і носінні контактних лінз.

Показання

Очищення повік від забруднень, тінізації втомлених очей при синдромі "сухого ока", тривалій роботі за комп'ютером і носінні контактних лінз, використання в комплексному лікуванні блефаритів різної етіології, демодекозу повік.

Протипоказання

 

Індивідуальна непереносимість компонентів блефаролосьйону, яка може проявлятися у вигляді алергічної реакції (почервоніння повік, свербіж і т.д.)

Спосіб застосування та дози

Нанести блефаролосьйон на ватний тампон або на чисті кінчики пальців, і легкими рухами нанести їх на війчастий край і шкіру повік, потім промити повіки.
Після цього нанести на шкіру Блефарогель 1 і Блефарогель 2.

Компреси: На ватяні диски, попередньо змочені в теплій воді, рясно нанести блефаролосьйон. Потім покласти їх на закриті повіки на кілька хвилин.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від +5 до + 30 °С. Термін придатності - 3 роки.

Форма випуску

Флакон 15 мл.

Додати відгук до товару

Відгук про Блефаролосьон 15 мл

Цей товар ще не має відгуків