Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Буларді Макс Саше порошок по 2,4 г в саше №10

Код: 53129
Буларді Макс Саше порошок по 2,4 г в саше №10
Ціна від 205.56 до 413.99 грн

Наявність у 1266 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

діарея

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Саше

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Буларді Макс Саше порошок по 2,4 г в саше №10

Склад

активні інгредієнти: Saccharomусеs boulardii – 250 мг, 5х109 КУО, Lactobacillus rhamnosus GG AF – 1,5х109 КУО, мальтодекстрин; допоміжні речовини: кристалічна глюкоза. Без ГМО.

Строк придатності

24 місяці від дати виробництва.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25°С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Показання

рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування з метою загального зміцнення організму та покращення регуляції діяльності мікрофлори шлунково-кишкового тракту.

Bulardi® Max/Буларди® Макс – це симбіотик з протидіарейними, антимікробними, антитоксичними та імуномодулюючими властивостями, завдяки яким проявляє високу активність проти широкого спектра патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів.

Saccharomусеs boulardii та Lactobacillus rhamnosus GG, які входять до складу Bulardi® Max/Буларди® Макс, сприяють запобіганню і усуненню симптомів гострої діареї, інтоксикації, а також нормалізації консистенції калових мас, створюють сприятливі умови для відновлення корисної мікрофлори травного тракту.

Антитоксичні властивості Saccharomусеs boulardii зумовлені виробленням протеаз, які розщеплюють токсини та діють на рецептори ентероцитів, з якими зв’язуються токсини (особливо цитотоксину А, Clostridium difficile). Saccharomусеs boulardii та Lactobacillus rhamnosus GG пригнічують розвиток облігатних ентеротоксичних анаеробів, порушуючи їхню патогенну адгезію, сприяють полегшенню симптомів діареї будь-якої етіології, а також усуненню запального процесу та розвитку проявів дисбіозу.

Протипоказання

підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

за рекомендацією лікаря вживати Bulardi® Max/Буларди® Макс дітям грудного віку, а також дітям до 3-х років по 1 саше 1 раз на добу, розчинивши вміст саше в 50–100 мл кип’яченої води кімнатної температури. Дітям віком від 3-х років і дорослим (в т. ч. вагітним та жінкам, що годують груддю) вживати по 1 саше 2 рази на добу.

Не додавати до гарячого або алкогольвмісних напоїв!

Курс споживання

від 5 до 10 днів, якщо лікар не призначив інакше.

Для розчинення вмісту саше використовувати питну воду гарантованої безпеки та якості. Неприпустиме використання питної води з колодязів та каптажних джерел.

Особливості застосування

перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. Для максимальної ефективності інтервал між прийомами Bulardi® Max/Буларди® Макс та антибіотиків має становити не менше 3-х годин.

Додати відгук до товару

Відгук про Буларді Макс Саше порошок по 2,4 г в саше №10

Цей товар ще не має відгуків