Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Цитохелп порошок по 6 г №14 у саше

Код: 86622
Цитохелп порошок по 6 г №14 у саше
Ціна від 491.40 до 633.90 грн

Наявність у 75 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Саше

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Цитохелп порошок по 6 г №14 у саше

Склад

1 саше містить. Активні інгредієнти:

  • L- аргінін —2000 mg (мг)
  • L- карнітин — 2000 mg (мг)
  • Кверцитин —480 mg (мг)
  • Вітамін С — 200 mg (мг)
  • L-Лізин — 50 mg (мг)
  • L-Метионін — 50 mg (мг)
  • В3 — 25 mg (мг)
  • Вітамін Е — 10 mg (мг)
  • Заліза гліцинат [у перерахунку на Fe(II) 5 mg (мг)] — 33mg (мг)
  • В6 — 6 mg (мг)
  • В12 — 3 μg (мкг)
  • В9 (Фолієва кислота) — 400 μg (мкг)

допоміжні речовини: лимонна кислота харчова, ароматизатор Апельсин порошкоподібний 346-026, Sucralose, Діоксид кремнію / Єуросіл (Eurosil) А-500

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Властивості

Комплекс амінокислот, вітамінів та мікроелементів Цитохелп сприяють кращому засвоєнню L-аргініну, L-карнітину та Кверцитину

L-Аргінін є умовно незамінною амінокислотою, яка відіграє ключову роль у підтримці біологічних процесів, зокрема циклу сну – бадьорості, сприяє поліпшенню самопочуття та фізичній витривалості у осіб з серцево-судинною недостатністю, має гіпотензивні властивості. Він виконує функції попередника для синтезу білків, цінних амінокислот (орнітин, пролін), поліамінів, креатину. Аргінін сприяє виведенню аміаку, синтезу гормонів та покращує роботу імунної системи. Особливо важливою є його роль, як прекурсора для синтезу оксиду азоту (NO), який допомагає покращити мозковий кровообіг, сприяє покращенню пам`яті, виявляє антиоксидантні властивості.

L-Карнітин також відіграє важливу роль в організмі. Він дієво впливає на медіатори запалення та ліпідний профіль пацієнта, значно знижує рівень загального холестерину, ЛПНЩ та тригліцеридів, підвищує ЛПВЩ, нормалізує глікемічний стан. В умовах гіпоксії

L-Карнітин виводить токсичні метаболіти жирних кислот з мітохондрій, перекладаючи метаболізм клітини на окислення глюкози, виявляючи таким чином антигипоксичну та антитоксичну властивості. Особлива увага приділяється здатності L-Карнітину виступати, як активний фактор, що впливає на транскрипцію генів, що контролюють виживання клітин в умовах окисного стресу та запалення.

Кверцетин володіє кардіопротекторними властивостями, які обумовлені підвищенням енергетичного забезпечення кардіоміоцитів завдяки антиоксидантній дії та покращенню кровообігу. Володіє капіляростабілізуючими властивостями, пов'язаними з антиоксидантним, мембраностабілізуючим впливом, знижує проникність капілярів. Кверцетин здатний нормалізувати артеріальний тиск та стимулювати вивільнення інсуліну, пригнічувати синтез тромбоксану, уповільнювати агрегацію тромбоцитів. Володіє протизапальним ефектом через блокаду ліпооксигеназного шляху метаболізму арахідонової кислоти, знижує синтез лейкотриенів, серотоніна та інших медіаторів запалення. Інгібує ензими (ліпоксигеназу), протизапальні медіатори, викид гістаміну.

Кверцетин може інгібувати трипсиноподібні серинові протеїнази в мікромолярних концентраціях за рахунок зв’язування двома сусідніми фенольними гідроксильними групами з амінокислотними залишками каталітичного центру протеази, у тому числі, з каталітично важливим залишком глутамінової кислоти, що є характерною ознакою протеаз більшості вірусів.

Вітамін С (аскорбінова кислота) підвищує еластичність капілярів і судин, прискорює процеси регенерації. Вітамін С бере активну роль в утворенні гормонів щитовидної залози, виробленні колагену, перетворенні серотоніну, захищає від руйнівної дії вільних радикалів

L-лізин є незамінною амінокислотою, яка використовується в організмі для синтезу білків. Він відіграє ключову роль у багатьох біологічних процесах. Знижує активність лізосомальних гідролаз, що запобігає розщепленню мукополісахаридів у стінках капілярів та сполучній тканині, яка їх оточує, і тим самим нормалізує підвищену судинно-тканинну проникність і чинить антиексудативну (протинабрякову), протизапальну та знеболювальну дію. Підтримує баланс азоту, створює в організмі анаболічну середу, допомагає зберігати м'язову масу стресові періоди. Зміцнює кровоносні судини, знижує рівень крові тригліцеридів, перешкоджаючи утворенню атеросклеротичних бляшок. NOW L-Lysine сприяє кращому засвоєнню кальцію та його акумуляції у кістковій тканині. Бере участь у синтезі колагену для регенерації ушкоджених тканин.

Він має противірусну дію, найбільш виражену щодо вірусів герпесу які викликають гострі респіраторні інфекції.

При тривалому застосуванні L-лізин має, крім протигерпетичного, ще й м'який антидепресантоподібний ефект, підвищує розумову працездатність.

L-метионін є незамінною амінокислотою, яка бере участь у процесах переметилювання. Він проявляє ліпотропну дію, сприяє синтезу холіну, фосфоліпідів; бере участь у синтезі адреналіну, креатину; активує дію гормонів, вітамінів, ферментів. Має детоксикуючі властивості завдяки здатності метилювати токсичні продукти. Знижує концентрацію холестерину в крові і збільшує вміст фосфоліпідів.

Вітамін E може пригнічувати активність ферментів, які відповідають за синтез холестерину, перешкоджати утворенню атеросклеротичних бляшок та покращувати стан судинної стінки.

Результати п'яти великих обсерваційних досліджень показали, що збільшення споживання вітаміну Е пов'язане зі зниженням ризику розвитку інфаркту міокарда та небезпечних серцево-судинних ускладнень у чоловіків та жінок. У кожному дослідженні вчені вимірювали споживання вітаміну Е у здорових людей та спостерігали за ними протягом кількох років. В результаті було встановлено, що ризик розвитку патологій серця та судин у 3 рази нижчий у людей, які споживали більше 7 мг α-токоферолу на добу, ніж у тих, хто споживав менше 3–5 мг α-токоферолу.

У кількох дослідженнях також було виявлено, що рівень вітаміну E в плазмі або еритроцитах обернено пропорційний тяжкості атеросклерозу сонних артерій, що визначається за допомогою ультрасонографії3. Крім того, рандомізоване плацебо-контрольоване дослідження, до якого увійшли 39 876 жінок віком від 45 років, виявило, що прийом 600 МО природного вітаміну E через день протягом 10 років знижував смертність від серцево-судинних патологій на 24% та ризик венозної тромбоемболії. на 21%

Залізо є обов’язковим компонентом гемоглобіну, який входить до складу еритроцитів. Завдяки залізу гемоглобін здатний утримувати кисень і доставляти його від легень до всіх клітин організму, а вуглекислий газ – в зворотному напрямку. Залізо бере участь в обміні холестерину, перетворенні калорій в енергію, а також в синтезі гормонів щитовидної залози.

Зміцнює імунітет, підтримує роботу щитоподібної залози й печінки. Залізо бере участь в руйнуванні та утилізації токсинів є компонентом багатьох білкових і ферментних систем організму

Вітаміни групи B: Вітаміни групи B діють як коферменти у ферментативних процесах, які підтримують усі аспекти фізіологічного функціонування клітин, включаючи основні функції в головному мозку та нервовій системі. Нервова система: Вітаміни B1 (тіамін), B6 (піридоксин), B9 (фолієва кислота) та B12 (кобаламін) підтримують нормальне функціонування нервової системи. Вони сприяють передачі нервових імпульсів, синтезу нейромедіаторів та підтриманню психічного стану здоров’я. Енергетичний обмін: Вітаміни B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B5 (пантотенова кислота)та B7 (біотин)відіграють важливу роль у метаболізмі вуглеводів, жирів та білків. Вони допомагають перетворювати їжу на енергію, необхідну для функціонування клітин організму. Синтез гемоглобіну: Вітаміни B6 (піридоксин), B9 (фолієва кислота) та B12 (кобаламін) є важливими для синтезу гемоглобіну, який забезпечує перенесення кисню до тканин та органів.

Показання

Як джерело рослинних екстрактів, амінокислот та вітамінів. Для підтримки та нормалізації серцево-судинної системи, імунної, ендокринної, центральної та периферійної нервових систем, при стресах різного генезу. Виявляє цитопротекторні властивості для клітин всього організму. Сприяє прискоренню енергетичного обміну, насиченню клітин киснем,енергетичній підтримці, прискоренню виведення токсичних речовин. Має регенераторні та гепатопротекторні властивості. Підвищує адаптаційні можливості організму, витривалість під час фізичних та психоемоційних навантажень у відновлюваний період після захворювань, у тому числі серцево-судинних, хронічної недостатності кровообігу. Сприяє нормалізації ліпідного балансу.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, період годування груддю.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Розчинити вміст саше у 150 мл теплої питної води. Вживати по 1-2 саше на добу.

Рекомендований курс прийому:

1–3 місяці. У разі необхідності курс вживання можна повторити кілька разів на рік.

Умови зберігання

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску

Саше масою нетто 6000 mg (mg (мг)) ± 7 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Додати відгук до товару

Відгук про Цитохелп порошок по 6 г №14 у саше

Цей товар ще не має відгуків