Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Диклозан Baum Pharm гель по 75 мл у тубах

Код: 72735
Диклозан Baum Pharm гель по 75 мл у тубах
Ціна від 159.00 до 159.00 грн

Наявність у 1845 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

зовнішнє знеболювання

Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Диклозан Baum Pharm гель по 75 мл у тубах

Склад

Опис

Навіть здавалося здорові суглоби, які раніше не турбували, в один момент можуть нагадати про себе різким болем. Однією з причин цього є артрит і ревматизм. На сьогодні відомо близько ста видів артриту, проте найбільш відомий з них - остеоартроз. Взагалі біль у суглобах відносять до різновиду ревматичних порушень. При цьому ураженим є опорно-руховий апарат суглоби, а також кістки та м'язи. До речі, дослідження довели, що більше половини тих людей,хто страждає на хронічний біль від артритів, не знають з чим це пов'язано.

«Диклозан» володіє місцевою протизапальною, знеболювальною та анальгезуючою діями. Рекомендовано застосовувати при травматичних, запальних і дегенеративних захворюваннях суглобів та опорно-рухового апарату,які супроводжуються запаленням і больовим синдромом; забиттях, розтягненнях зв'язок, м'язів і сухожиль, набряках м'яких тканин.

Основу гелю складають нестероїдний протизапальний засіб - диклофенак та природні компоненти - екстракт бодяги,живокосту і перцю.

Масове впровадження диклофенаку в лікарську практику почалось в 1974 році. Відтоді не зменшується інтерес до його лікувальних властивостей. Диклофенак є похідним елементом пропіонової кислоти. Він має аналгетичну і протизапальну дії, ефективний при боротьбі з набряками. Диклофенак - хондронейтральний, він не здатний негативно впливати на метаболізм суглобового хряща. Диклофенак послаблює або усуває болі в місці нанесення, болі в суглобах у стані спокою та під час руху, зменшує ранкову скутість і припухлість суглобів. Сприяє збільшенню об'єму рухів в уражених суглобах.

Екстракт бодяги володіє протизапальною і проти набряковою діями.

Екстракт живокосту лікарського (окопника) містить алантоїн, алкоїди, холін, дубильні речовини і крохмаль,органічні кислоти. Використовується як компонент з болезаспокійливою, протинабряковою і протизапальною діями. Екстракт живокосту допомогає при запаленнях і болях у суглобах, захворюваннях хребта, а також при різноманітних порушеннях функцій опорно-рухового апарату.

Екстракт стручкового перцю містить капсаіцин, який володіє сильною дратівливою дією на чутливі рецептори шкіри, ініціює місцевий прилив крові, підсилює обмінні процеси,підвищує тонус шкіри.

Основні діючи компоненти олії м'яти – ментол і азулен – забезпечують різноманітний спектр лікувальних ефектів. За рахунок наявності азулена олія м'яти володіє вираженою протизапальною властивістю. Ментол проявляє знеболюючу дію.

Олія чайного дерева – комплекс надзвичайно складний за своїм хімічним станом,містить щонайменше 48 органічних компонентів. Завдяки високому вмісту терпенів володіє сильною бактерицидною і протизапальною діями. Олія надає загальну релаксаційну і заспокійливу дію на уражене місце при суглобних та м'язових болях.

Властивості гелю «Диклозан»:

  • надає протизапальну та анальгетичну дії;
  • має розігріваючий ефект;
  • зменшує набряклість тканин;
  • допомагає долати наслідки побутових травм,біль у м'язах.

Показання

  • після травматичному запаленні м'яких тканин і опорно-рухового апарату (розтягнення зв'язок і м'язів, травматичні удари);
  • хворобливості м'язів і суглобів,пов'язаної з важкими навантаженнями;
  • ревматичних ураженнях м'яких тканин;
  • запальних і дегенеративних захворюваннях опорно-рухового апарату (ревматоїдний артрит, гострий і хронічний подагричний артрит);
  • больовому синдромі і набряклості, які пов'язані із захворюваннями м'язів і суглобів (ревматоїдний артрит, остеоартроз, радикуліт, люмбаго, ішіас).

Використовуйте гель для суглобів диклофенак з бодягою «Диклозан»! Він допомагає подолати хворобливі відчуття, пов'язані з болями опорно-рухового апарату.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів. При появі алергічних реакцій необхідно припинити застосування і проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість гелю наносять тонким шаром на шкіру і втирають до повного всмоктування 2-3 рази на добу. Тривалість курсу не повинна перевищувати 2 тижні.

Після нанесення гелю ретельно вимити руки. Необхідно уникати потрапляння гелю на відкриті рани, очі та інші слизові оболонки.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці за температури від +0 до +25°С. В недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Дата виготовлення: див. на шві туби.

Додати відгук до товару

Відгук про Диклозан Baum Pharm гель по 75 мл у тубах

Цей товар ще не має відгуків