Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Доппельгерц Актив Гліцин + B-Вітаміни капс. 610 мг №30

Код: 16011
Доппельгерц Актив Гліцин + B-Вітаміни капс. 610 мг №30
Ціна від 137.35 до 276.99 грн

Наявність у 2825 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

неврози

Галузь застосування

неврологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Доппельгерц Актив Гліцин + B-Вітаміни капс. 610 мг №30

Склад

Складники  
Гліцин 500 мг
Вітамін В6 (піридоксин) 2 мг
Вітамін В1 (тіамін) 1,7 мг
Вітамін В12 (кобаламін) 3 мкг

Інгредієнти:

  • Гліцин - 500 мг
  • вітамін В1 - 1,70 мг
  • вітамін В6 - 2,00 мг
  • вітамін В12 - 3,00 мкг

Допоміжні речовини: магнієві солі жирних кислот Е470b, желатин, титану діоксид Е171.

Гліцин (амінокислота) – необхідний для діяльності центральної нервової системи, покращує метаболічні процеси в тканинах мозку, підвищує розумову діяльність. Гліцин сповільнює процес дегенерації м’язів, чинить позитивний вплив при м’язовій дистрофії. Чинить м’яку заспокійливу дію, важливий при стресах та емоційних перенапруженнях.

Вітамін В1 (тіамін) –бере участь в найважливіших обмінних процесах організм. Потрапляє в організм з їжею, переважно рослинного походження, синтезується мікрофлорою товстої кишки. Нормалізує діяльність нервової, серцево-судинної та травної системи. Вітамін В1 стимулює мозкову активність, кровотворення, впливає на циркуляцію крові. Тонізує серцевий м’яз.

Вітамін В6 – грає велику роль в обміні речовин. Необхідний для нормального функціонування центральної та периферичної нервових систем. Бере активну участь в обміні амінокислот, приймає участь в жировому та ліпідному обміні, покращує засвоєння ненасичених жирних кислот. Також вітамін В6 впливає на кровотворення та імунітет. Чинить стимулюючу дію на кислото утворюючу функцію шлунку та жовчовивідну функцію печінки, нормалізує функціональний стан печінки, активно відновлює порушені обмінні процеси.

Вітамін В12 – має високу біологічну активність, є фактором росту, необхідний для нормального кровотворення та утворення еритроцитів. Чинить благотворну дію на функцію печінки та нервової системи. Активує обмін вуглеводів та ліпідів, має ліпотропні властивості, попереджує жирову інфільтрацію печінки, підвищує активність окислювальних ферментів, підвищує споживання кисню клітинами при гострій та хронічній гіпоксії. Вітамін В12 підсилює імунологічну реактивність організму. Важливе значення має його спроможність регулювати функцію кровотворних органів

Гліцин та вітаміни групи В сприяють покращенню настрою, зменшенню психоемоційної напруги та стресу, підвищенню розумової працездатності та нормалізації сну.

Показання

може бути використана в раціонах дієтичного харчування, призначених лікарем, як додаткове джерело гліцину та вітамінів В1, В6, В12 для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини. Не слід використовувати, як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Спосіб застосування та дози

дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі на день під час їжі, не розжовуючи. Запивати достатньою кількістю води.

Термін споживання: 30 діб, у подальшому узгоджується з лікарем.

Рекомендації для хворих на цукровий діабет: 1 капсула містить 6,5 ккал/27,3 кДж та 0,001 хлібних одиниць.

Умови зберігання

Зберігання

при температурі не вище 25 °C, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Доппельгерц Актив Гліцин + B-Вітаміни капс. 610 мг №30

Цей товар ще не має відгуків