Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Екстратерм Делюкс льодяники зі смаком морозної вишні №24

Код: 85992
Екстратерм Делюкс льодяники зі смаком морозної вишні №24
Ціна від 272.19 до 359.50 грн

Наявність у 147 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

кашель, сухість

Галузь застосування

отоларингологія

Форма випуску

Льодяники і пастилки

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 11 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Екстратерм Делюкс льодяники зі смаком морозної вишні №24

Склад

Діючі речовини: один льодяник вагою 2,5 г (g) + 3% містить: екстракту ісландського моху (Cetraria islandica), 40,00 мг (mg), гіалуронової кислоти 20,00 мг (mg), вітаміну С 20,00 мг (mg), екстракту чебрецю (Thymus serpyllum) 20,00 мг (mg), декспантенолу 3,30 мг (mg)

Форма випуску: Льодяники. По 12 льодяників у блістері, 2 блістера в пачці.

Показання

Екстратерм Делюкс може бути рекомендований в якості дієтичної добавки як додаткове джерело біологічно активних речовин – натуральних рослинних екстрактів ісландського моху та чебрецю, гіалуронової кислоти, декспантенолу та вітаміну С з метою полегшення дратівливого подразнюючого кашлю, що супроводжує запалення верхнього відділу дихальних шляхів, зокрема спричиненого зовнішніми факторами (сухе, холодне та забруднене повітря, пил, дим тощо), сприяє зменшенню відчуття першіння, подразнення, свербежу і дискомфорту в горлі та ротовій порожнині, охриплості голосу та сухості слизової оболонки, для підтримки і нормалізації функціонування голосових зв’язок при навантаженнях; сприяє регенерації слизової оболонки горла та ротової порожнини; з метою нормалізації належного функціонування та захисту слизової оболонки верхніх дихальних шляхів та ротової порожнини від дії різного виду подразників, для загального зміцнення організму в період сезонних застудних захворювань.

Протипоказання

Не слід застосовувати як заміну повноцінного раціону харчування, при індивідуальній чутливості до будь-якого компоненту, дітям віком до 11 років. Перед використанням рекомендована консультація лікаря. У період вагітності та грудного вигодовування прийом продукту за рекомендацією лікаря. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям старше 11 років повільно розсмоктувати в ротовій порожнині по 1 льодянику кожні 2 години (не більше 6 льодяників на добу). Не перевищувати рекомендовану дозу.

Додати відгук до товару

Відгук про Екстратерм Делюкс льодяники зі смаком морозної вишні №24

Цей товар ще не має відгуків