Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Elfa Pharm Aqua Med (Ельфа Фарм Аква Мед) Нічний крем-регідрант 40 мл

Код: 66771
Elfa Pharm Aqua Med (Ельфа Фарм Аква Мед) Нічний крем-регідрант 40 мл
Ціна від 95.50 до 95.50 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

відновлення сухої і дуже сухої шкіри

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Elfa Pharm Aqua Med (Ельфа Фарм Аква Мед) Нічний крем-регідрант 40 мл

Склад

Зневоднена шкіра потребує регулярного догляду, що має на увазі використання необхідних косметичних засобів як днем, так і вночі. Коли організм перебуває в стані спокою, відбувається більш ефективне його відновлення. Протягом дня шкіра схильна до впливу зовнішніх факторів: вітер, сонце, стреси, екологія, і інші. які залишають свій слід на стані шкіри. Основне завдання - зменшити їх вплив, використовуючи денний крем. А нічний - це можливість дати шкірі "відпочити", відновитися, і отримати необхідну для здорового стану і вигляду кількість поживних і зволожуючих речовин
До складу Нічного крему-регідратанти Aqua MED від Elfa Pharm входять компоненти, які природним чином наповнюють шкіру вологою і живлять її. Відмінною рисою цього засобу є подвоєне вміст гіалуронової кислоти, основне завдання якої - зв'язати і утримати молекули води, сприяючи її тривалого засвоєнню всередині клітин шкіри і подальшого зволоженню. Термальна вода збагачує шкіру магнієм, калієм, кремнієм і іншими мінералами, що сприяють утриманню вологи.
Масло Бабассу відновлює захисний бар'єр і перешкоджає випаровуванню вологи з шарів шкіри.
Масло Ши має хороші проникаючі властивості, що дає можливість доставити поживні речовини в найглибші шари шкіри, а також сприяє відновленню бар'єрних функцій шкірного покриву.
Гліцерин, аллатоін, токоферол і сквалан виконують зволожуючу, регенеруючу і протизапальну функції, утримують вологу, а також виступають в ролі природних для шкіри кондиціонерів.

Такий комплексний підхід є залого чудового результату - на ранок шкіра зволожена, свіжа і виглядає такою, що відпочила.

Нічний крем-регідратанти Aqua MED від Elfa Pharm рекомендується використовувати як частину комплексного догляду за збезводненої шкірою. Важливо: перед використанням необхідно провести процедуру очищення шкіри обличчя, щоб дати можливість молекулам харчування проникнути глибоко в шари шкіри. Для очищення рекомендується використання міцелярних Води Aqua MED, яка максимально схожа за складом. Тим самим забезпечується відсутність подразнень і дискомфорту, оскільки косметичні засоби Aqua MED Elfa Pharm є гіпоалергенними і підходять для шкіри будь-якого типу.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Elfa Pharm Aqua Med (Ельфа Фарм Аква Мед) Нічний крем-регідрант 40 мл

Виробник: Ельфа ФФ (Україна, Коростень)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Elfa Pharm Aqua Med (Ельфа Фарм Аква Мед) Нічний крем-регідрант 40 мл

Цей товар ще не має відгуків