Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Ентеротоксил гель стік-пакет 20 г №20

Код: 81229
Ентеротоксил гель стік-пакет 20 г №20
Ціна від 216.00 до 229.00 грн

Наявність у 1089 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

діарея, кишкові інфекційні, отруєння

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

М’які оральні

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 3 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Ентеротоксил гель стік-пакет 20 г №20

Склад

діоксид кремнію високодисперсний (колоїдний) – 1,6 г(g);

допоміжні речовини:вода очищена, натрій-карбоксиметилцелюлоза, лимонна кислота, натрію бензоат, сукралоза, ароматизатор натуральний.

Без ГМО.

Діоксид кремнію високодисперсний (колоїдний) - ентеросорбент останнього, четвертого покоління. Внаслідок своєї високої дисперсності, він забезпечує максимально велику сорбційну поверхню, а отже – велику швидкість та ефективність дії.

Особлива структура діоксиду кремнію не впливає на сорбцію вітамінів і мінералів— йому характерна низька здатність до сорбції низькомолекулярних сполук. Саме тому цей ентеросорбент не виводить корисні речовини з організму, що є ще однією його перевагою.

Показання

джерело ентеросорбенту діоксиду кремнію. Сприяє виведенню токсичних речовин з організму, що можуть накопичуватися при харчових отруєннях, алкогольній, медикаментозній інтоксикації тощо.

Протипоказання

індивідуальна несприйнятливість компонентів, виразкова хвороба шлунку та дванадцятипалої кишки у стадії загострення, шлункові та кишкові кровотечі, кишкова непрохідність.

Спосіб застосування та дози

за потреби дорослим та дітям віком від 14 років по 1 стік-пакету (або 1 столову ложку гелю) тричі на день; дітям віком від 3-х до 14 років по 1 стік-пакету (або 1 столову ложку гелю) двічі на день – за годину або через годину після приймання їжі чи медикаментів.

Перед вживанням стік-пакет треба розім'яти, щоб зробити вміст однорідним; вміст пакета видавити у столову ложку і проковтнути або видавити безпосередньо у ротову порожнину. Бажано запивати склянкою води.

Термін вживання: термін вживання узгоджувати з лікарем індивідуально.

Застереження щодо застосування:не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

Строк придатності: 24 місяці від дати виробництва.

Додати відгук до товару

Відгук про Ентеротоксил гель стік-пакет 20 г №20

Цей товар ще не має відгуків