Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Еуфілін-фарм 0,25 г таблетки №80

Код: 52663
Еуфілін-фарм 0,25 г таблетки №80
Ціна від 32.96 до 62.10 грн

Наявність у 4075 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

бронхообструкція

Галузь застосування

алергологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Еуфілін-фарм 0,25 г таблетки №80

Склад

Чебрець, мати-й-мачуха, оман, еуфілін.

Чебрець (чебрець) ефективний при запальних процесах, ускладнених патогенною мікрофлорою, чутливою до антибіотиків. Вміщені в рослині ефірні масла, таніни, флавоноїди, органічні кислоти і ін. Мають відхаркувальну, антибактеріальну і спазмолітичну ефектом.

Мати-й-мачуха лікарська рослина, що володіє відхаркувальну, пом'якшувальну, антисептичну і протизапальну дію, сприяє відділенню мокротиння при гострих запальних процесах в органах дихальної системи, полегшує відхаркування, заспокоює напади кашлю, особливо в нічний час. Що входять до складу рослини слизові речовини діють обволаківающе на слизову оболонку горла і гортані, сприяють відновленню природного руху миготливого епітелію в трахеї і бронхах.

Дивосил - має виражену протизапальну і відхаркувальний ефект. Виявляє легку гіпотензивну та сечогінну дію. Є одним з кращих серед лікарських рослин при лікуванні запальних обструктивних захворювань легенів.

Еуфілін розслабляє гладку мускулатуру бронхів, покращує функцію дихальних м'язів, сприяє насиченню крові киснем і стимуляції центру дихання, виявляє діуретичну дію.

Показання

Для профілактики гострих і хронічних захворювань легенів (гострому і хронічному бронхіті, кашлі курця, нападах бронхіальної астми) для зниження частоти та інтенсивності нападів кашлю.
Як помірне сечогінний засіб для профілактики нормалізації тиску.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Спосіб застосування та дози

Вживати відповідно до рекомендацій лікаря по 1-2 таблетки / капсули 3 рази на день під час прийому їжі, запивати водою. Курс прийому - один місяць, в подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання

Калорійність, ккал / 100 г 100.

Форма випуску: таблетки по 0,25 г №40 та №80, капсули по 0,4 г №30.

Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Відгук про Еуфілін-фарм 0,25 г таблетки №80

Цей товар ще не має відгуків