Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Фемінозид капсули №30

Код: 82972
Фемінозид капсули №30
Ціна від 323.71 до 546.60 грн

Наявність у 990 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

імуномодулятор, загальнозміцнююча дія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Фемінозид капсули №30

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: купаж рослинних екстрактів (вміст флавоноїдів не менше 0,32 мг/г у перерахунку на рутин) із трави щучки дернистої (Deschampsia caespitosa), трави війника наземного (Calamagrostis epigeios) та трави ехінацеї пурпурової (Echinaceae purpureae) - 116,4 мг (mg); допоміжні речовини: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис.

Опис

Функціональні властивості дієтичної добавки «Фемінозидтм» обумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу її активних інгредієнтів. Може бути включено в комплекс заходів при різних захворюваннях з метою м’якого та безпечного впливу на клітинний імунітет організму людини.

Екстракт трави щучки дернистої (Deschampsia caespitosa) містить флавоноїди (кверцетин і його похідні та ін.), органічні кислоти, вітаміни та вищі жирні кислоти. Також зазначено, що щучка дерниста містить більший вміст полісахаридів порівняно з іншими травами родини, а полісахаридам родини злакових властива імуностимулююча та антиоксидантна активність.

Екстракт трави війника наземного (Calamagrostis epigeios) містить азотовмістні сполуки, вуглеводи, фенольні сполуки, флавоноїди (кверцетин і його похідні та ін.), гідроксикоричні кислоти, терпенові кислоти тощо. Ці активні речовини мають діуретичну, антисептичну, протимікробну та протизапальну дію.

Фармакологічна активність екстрактів трави щучки дернистої (Deschampsia caespitosa) та трави війника наземного (Calamagrostis epigeios) зумовлена, вірогідно, сукупною дією їх компонентів, переважно комплексом фенольних сполук, у тому числі і зазначених похідних кверцетину, гідроксикоричних кислот тощо, а також специфічними для даної родини полісахаридами (глюканами).

Науково доведено, що кверцетин і похідні кверцетину можуть використовуватися в профілактичних цілях, а також у комбінації з лікарськими засобами, щоб посилювати або синергічно взаємодіяти з цими хімічними агентами та, як наслідок, зменшити їхні побічні ефекти, пов’язану з ними токсичність та збільшити їх загальну ефективність і безпеку.

Екстракт трави ехінацеї пурпурової (Echinaceae purpureae) містить ряд біологічно активних сполук, в тому числі фенольні кислоти, флавоноїди та поліацетилени, яким і завдячує своєю дією на імунну систему, а саме проявляє імуностимулюючу дію.

Ехінацея пурпурова сприяє зміцненню захисних сил організму та допомагає знизити ймовірність, а також тривалість перебігу інфекційних захворювань. Крім того, ехінацея пурпурова завдяки наявності ряду флавоноїдів, цихорової та розмаринової кислот, а також алкамідів, проявляє також антиоксиданту властивість, котра допомагає запобігти оксидаційному стресу.

Показання

До раціону харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, сприяє загальному зміцненню організму та посиленню імунітету.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Діти віком до 12 років, підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям віком від 12 років вживати по 1 капсулі 1 раз на добу перед прийомом їжі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання

Термін вживання

Від 1 місяця. Подальше застосування та можливість повторного курсу рекомендовано узгоджувати з лікарем.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Діти віком до 12 років, підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Фемінозид капсули №30

Цей товар ще не має відгуків