Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Фемофіт №2 фіточай по 1,5 г в філ.-пак. №20

Код: 59180
Фемофіт №2 фіточай по 1,5 г в філ.-пак. №20
Ціна від 150.20 до 263.50 грн

Наявність у 290 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Рослинний збір, фільтр-пакет

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Фемофіт №2 фіточай по 1,5 г в філ.-пак. №20

Склад

матка борова, червона щітка.

Корекція запальних і гормональних розладів.

Фіточай "Фемофіт жіночі трави № 2" лінійки "Organic Herbs" - натуральний чай, створений з рослинної сировини, який успішно застосовують при захворюваннях жіночої статевої сфери, а також для профілактики таких захворювань.

Створює оптимальні дієтологічні умови для покращення функціонування репродуктивної системи. Головна перевага - всебічний вплив на всю сечостатеву систему, оскільки запальні процеси не проходять локально. Біологічно активні речовини здатні продовжити жінці молодість, затримати настання клімаксу, допомагають впоратися з порушеннями і запаленнями внутрішніх репродуктивних органів. Сприяють підтримці імунітету, збільшення функціональної активності матки і придатків, покращують роботу репродуктивної системи в цілому, допомагають впоратися з порушеннями менструального циклу. Володіє відмінними імунними і адаптогенними властивостями для відновлення організму. Жіночі хвороби відступають перед такими сильними народними засобами, як борова матка і червона щітка.

Без ГМО.

Препарати серії ФЕМОФІТ пройшли всі необхідні лабораторні дослідженні

Мають позитивний досвід застосування

Для досягнення максимального ефекту рекомендується комплексне застосування серії "Фемофіт жіночі трави"

Сертифіковане за стандартами GMP (ISO 22716: 2007)

Матка борова використовується при запальних, пухлинних і гормональних розладах: безплідді, фібріомі, порушеннях менструального циклу, маткових кровотечах, мастопатії.

Червона щітка ефективна при мастопатії, аднекситі, кістах яєчників, клімаксі, нерегулярному менструальному циклі, надмірній кровотечі в період менструації, а також в період реабілітації онкохворих. Біологічні властивості червоної щітки дозволяють усунути такі захворювання, як зоб, збільшення щитовидної залози, запалення лімфовузлів, наднирників. Червона щітка містить натуральний рослинний гормон, який за своїм складом подібний з гормоном щитовидної залози людини. Червона щітка містить цукри, глікозиди, дубильні речовини, слизові речовини, рослинні білки і цукри. Цілюща сила червоної щітки настільки висока, що з її допомогою можна на початкових стадіях нормалізувати порушений внаслідок різних причин обмін речовин, а також уникнути гінекологічних захворювань, пов'язаних з гормональними порушеннями і хвороб щитовидної залози. Крім того, червона щітка проявляє ще й протигрибкові властивості, покращує імунітет і сприяє підвищенню резистентності організму до різних вірусів і інфекцій.

ВЛАСТИВОСТІ:

  • сильний фітоестроген
  • усуває першопричину хвороб
  • підвищує розумову і фізичну працездатність
  • загальнозміцнюючий
  • адаптогенний
  • імуномодулюючий
  • тонізуюча дія
  • відновлює функції жіночого організму
  • покращує апетит
  • сечогінний ефект
  • нормалізує статеву функцію жінок
  • регулює менструальний цикл

Показання

Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для покращення функціонування репродуктивної системи жінок.

  • для профілактики і лікування гінекологічних захворювань
  • при порушенні гормонального фону у жінок внаслідок запальних процесів, фізіологічної або післяопераційної менопаузи, новоутворень, порушення гігієни, харчування і стресів
  • при порушенні роботи всієї репродуктивної системи
  • виправдані для лікування гіпоестрогенії станів, як альтернатива або доповнення синтетичним естрогеном

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації, дітям до 18 років; лихоманка, психічне збудження, високий артеріальний тиск, особам, які беруть гормони (синтетичні або природні). Несумісне разом з травами: хміль, конюшина, солодка, дурнушнік.

Спосіб застосування та дози

Жінкам пакетик чаю залити 1 склянкою окропу, дати настоятися 30 хвилин, пити по одній склянці 2 рази на день за 30-40 хвилин до прийому їжі.

Курс прийому 30 днів.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ° С, 24 місяці від дати виготовлення.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Фемофіт №2 фіточай по 1,5 г в філ.-пак. №20

Виробник: ТОВ НОВ ФітоБіоТехнології (Україна)

Додати відгук до товару

Відгук про Фемофіт №2 фіточай по 1,5 г в філ.-пак. №20

Цей товар ще не має відгуків