Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

ФертілОва саше №60

Код: 79445
ФертілОва саше №60
Ціна від 2772.00 до 3628.80 грн

Наявність у 58 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

гінекологія

Форма випуску

Саше

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для ФертілОва саше №60

Склад

1 саше містить:

  • міо-інозитол - 2 000 мг,
  • фолієва кислота - 200 мкг.

Загальні властивості

ФертілОва ™ - комбінація міо-інозитол і фолієвої кислоти, що сприяє відновленню балансу гормонів, що регулюють менструальний цикл і дозрівання яйцеклітини.

Порушення менструального циклу з оліго / аменореєю можуть свідчити про порушення балансу статевих гормонів. Часто при цьому також спостерігається підвищений ріст волосся, особливо на обличчі (гірсутизм), акне, себорея, посилене випадіння волосся - так звані гіперандрогенії (симптоми підвищеного вмісту андрогенів - чоловічих статевих гормонів). В основі змін при цьому - порушення чутливості тканин до глюкози, що запускає каскад ендокринних зрушень у всьому організмі. У репродуктивній системі - це порушення гормональної регуляції жіночих циклічних процесів, що призводить до неефективного дозрівання яйцеклітини, відсутності овуляції і збільшення активності чоловічих статевих гормонів, що проявляється характерними змінами шкіри і придатків, сприяє формуванню синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ), може стати причиною безпліддя.

Показання

Добавка дієтична. Може бути рекомендована в якості додаткового джерела міо-інозитол, фолієвої кислоти.

Сприяє нормалізації овуляції і дозрівання яйцеклітини. Має загальнозміцнюючі властивості.

Компоненти ФертілОва ™ допоможуть відновити гормональний баланс, поліпшити овуляцію і відновити менструальний цикл, зменшити прояви гіперандрогенії, відновити баланс гормонів у чоловіків і поліпшити показники спермограми.

Протипоказання

  • індивідуальна непереносимість компонентів;
  • дітям.

Не слід приймати разом з антикоагулянтами (препаратами для розрідження крові) і при індивідуальній непереносимості будь-якого з компонентів комплексу (алергічні реакції).

Спосіб застосування та дози

Тривалість дозрівання яйцеклітини до овуляції становить 85 днів, тому ФертілОва рекомендується почати приймати за 3 місяці до запланованого зачаття.

Приймати по 1-2 саше на добу, розчинивши вміст пакетика в склянці води. Важливо дотримуватися зв'язок з прийомом їжі - приймати ФертілОва ™ відразу після їжі.

Застереження

Не рекомендується перевищувати зазначену дозу.

Не застосовувати як замінник повноцінного і збалансованого харчування.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температурою від 5 до 25 ?.

Термін придатності

36 місяців.

Додати відгук до товару

Відгук про ФертілОва саше №60

Цей товар ще не має відгуків