Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Фіточай Карпатська Лічниця Суниця, по 2 г у філ.-пак. №20

Код: 61668
Фіточай Карпатська Лічниця Суниця, по 2 г у філ.-пак. №20
Ціна від 44.00 до 44.00 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Рослинний збір, фільтр-пакет

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Фіточай Карпатська Лічниця Суниця, по 2 г у філ.-пак. №20

Склад

Листя суниці.

Показання

  • Листя суниці застосовують при серцево-судинних захворюваннях: при атеросклерозі, для зниження артеріального тиску, ішемічної хвороби серця, аритмії та стенокардії, гіпертонічної хвороби, склеротичних ураженнях судин.
  • У народній медицині листя суниці застосовують як ефективний нирковий засіб при захворюваннях нирок, сечового міхура, при порушеннях сольового обміну, камінні та піску в нирках. Настій використовують як сечогінний засіб, при нічному нетриманні сечі, жовчнокам'яній та сечокам'яній хворобах.
  • Настій та відвар листя суниці рекомендується як високовітамінний засіб при весняних авітамінозах, від анемії, що підсилює та регулює обмін речовин. При загальному занепаді сил, розумовому та фізичному перевтомі, гіпо- та авітамінозах, недокрів'ї, цинзі, рахіті.
  • Листя суниці застосовуються при захворюваннях шлунка та кишечника: гастритах, ентероколітах, виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, катарах товстого кишечника, що супроводжуються проносами та запорами, проносами, геморої. Як обволікаючий, в'яжучий засіб.
  • При хворобах печінки, жовчовивідних шляхів (холециститах), інфекційній жовтяниці.
  • Як допоміжний засіб при застуді, високій температурі, бронхіальній астмі; при ядусі, нічних потах, неврастенії, нервових припадках, безсонні, цукровому діабеті.
  • Застосовується листок суниці в гінекології: при рясних менструаціях, катаральних та маткових кровотечах, гемороїдальних кровотечах, фібромі матки.
  • Водний настій листя суниці як примочок і компресів використовують як косметичний засіб при вуграх і плямах на обличчі. Зовнішньо лист суниці застосовується при гінгівітах, стоматитах, тонзилітах, запаленні слизової ясен, захворюваннях горла, пародонтозі, неприємному запаху з рота, шкірних наривах, мокнучих і кровоточивих ранах.

Умови зберігання

У сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25оС та відносній вологості не більше 70%.

Термін придатності

24 місяці.

 

Реєстраційні данні

Інструкція для: Фіточай Карпатська Лічниця Суниця, по 2 г у філ.-пак. №20

Виробник: Екопродукт (Івано-Франковськ, Україна)

Додати відгук до товару

Відгук про Фіточай Карпатська Лічниця Суниця, по 2 г у філ.-пак. №20

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: