Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Флего сусп. д/перорал. застос. стік 15 мл №20

Код: 67661
Флего сусп. д/перорал. застос. стік 15 мл №20
Ціна від 492.88 до 947.10 грн

Наявність у 3859 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

варикозне розширення вен

Галузь застосування

Флебологія

Форма випуску

Рідини всередину

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Флего сусп. д/перорал. застос. стік 15 мл №20

Склад

1 пляшка (15 мл) містить:

- діосміну 90% ультрамікронізованого - 400 мг,

- гесперидину 90% ультрамікронізованого - 600 мг,

- екстракт чорниці - 120 мг (з них антоціанідинів 1,2 мг),

- екстракт центелли азіатської 20% - 200 мг (з них азиатикозидів 40 мг)

та інші речовини: очищена вода, консерванти: калію сорбат, натрію бензоат,

наповнювачи: ксантова камедь, твій 80, фруктоза, сік клюкви, ароматизатор малини, натрію хлорид, регулятор кислотності: лимонна кислота, сік буряка.

Без ГМО.

Варикоз або варикозне розширення вен це патологічний стан, який проявляється нерівномірним розширенням вен, збільшенням їх довжини, зміною форми, утворенням патологічних вузлів. Причиною варикозу є сукупність факторів: неспроможність клапанного апарату, слабкість судинної стінки, порушення зворотного руху крові від нижніх кінцівок до серця, застій рідини в судинах і, як наслідок, підвищення венозного тиску в них, розтягнення та зниження еластичності, пружності, а також малорухливий спосіб життя.
 

При варикозі частіше вражаються поверхневі та підшкірні вени нижніх кінцівок, прямої кишки та заднього проходу. Проявами варикозу нижніх кінцівок є судинні зірочки, звивисті та горбисті вени, дискомфорт або біль, тяжкість після фізичного навантаження, свербіж і печіння, сухість, посилена пігментація в ураженій області, судоми литкових м'язів, набряки щиколоток і гомілок.

Варикозне ураження вен прямої кишки може призвести до геморою.
 

Згідно загально доступним літературним джерелам основні речовини, що входять до складу Флего™ мають наступні властивості:
- діосмін і гесперидин є біофлавоноїдами рослинного походження. Діосмін підвищує тонус венозних і лімфатичних судин, зменшує венозний і лімфатичний застій, зміцнює стінки капілярів і зменшує їх проникність, виявляє протизапальний, протинабряковий і анальгезуючий ефект, покращує мікроциркуляцію і трофіку тканин, перешкоджає тромбоутворенню;
-  гесперидин сприяє зміцненню стінок дрібних судин, завдяки чому зменшується їх проникність, що приводить до зменшення набряків;
-  екстракт чорниці містить антоціанідини, які укріплюють стінки кровоносних судин, знижують ризик утворення тромбів, нормалізують проникність капілярів, знижують ламкість капілярів, проявляють протизапальну та протинабрякову дії;
-  центелла азіатська містить азиатикозиди, які покращують периферичний кровообіг; зміцнюють стінки вен, стимулюють біосинтез колагену, підвищують пластичність судинної стінки, знижують проникність судин; перешкоджають утворенню тромбів; проявляють легкий седативний ефект; прискорюють процеси загоєння; зміцнюють гладку і скелетну мускулатуру, проявляють легкий сечогінний ефект.

Показання

Рекомендації до споживання: дієтична добавка до раціону харчування - джерело діосміну, гесперидину, антоціанідинів та азиатикозидів, які підтримують нормальне функціонування венозно-лімфатичної системи та сприяють поліпшенню: мікроциркуляції в тканинах організму, венозному відтоку та лімфатичному дренажу, в тому числі при варикозному розширенні вен та геморої.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту.

Спосіб застосування та дози

дорослим - по 1 пляшці на добу під час їжі, запиваючи водою.

Тривалість споживання: до 12 тижнів, в подальшому тривалість курсу узгоджувати з лікарем.
 

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем!
 

Не є лікарським засобом

Застереження щодо вживання: жінкам у період вагітності та лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як заміна повноцінному раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Не вживайте після строку придатності зазначеного на упаковці.

Умови зберігання

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла та тепла місці за температури не вище 25°С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.
 

Форма випуску: розчин для перорального застосування по 15 мл у пляшках № 10 у картонній коробці.
 

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення. Не застосовувати після закінчення строку придатності, що зазначений на упаковці або при порушенні цілісності упаковки.

Додати відгук до товару

Відгук про Флего сусп. д/перорал. застос. стік 15 мл №20

Цей товар ще не має відгуків