Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Формула Очищення Організму капсули №30

Код: 85533
Формула Очищення Організму капсули №30
Ціна від 250.00 до 250.00 грн

Наявність у 43 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Інструкція для Формула Очищення Організму капсули №30

Склад

Вміст в 1 капсулі:

Аскорбінова кислота, Вітамін С

20.00

мг(mg)

Нікотинамід, Вітамін В3

10.00

мг(mg)

Кальцію карбонат, в перерахунку на активний кальцій

36.00

мг(mg)

Псилію лушпиння, порошок

150.00

мг(mg)

Фруктові олігосахариди, в перерахунку на активний інулін

50.00

мг(mg)

Екстракт журавлини

40.08

мг(mg)

Глюкоманнан, порошок

22.50

мг(mg)

Екстракт солодки

10.00

мг(mg)

Екстракт фенхелю

8.34

мг(mg)

Екстракт алоє вера

5.00

мг(mg)

Екстракт анісу

5.00

мг(mg)

Екстракт обліпіхи

5.00

мг(mg)

Екстракт кореня тирличу

5.00

мг(mg)

Ацідофільні лактобактерії

150х1012

КУО/г

Допоміжні речовини: Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, гідроксипропілметилцелюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію, гліцерин, карнаубський віск

Властивості

Вітамін С – водорозчинний вітамін, органічна кислота, яка не синтезується у організмі людини і надходить лише з продуктами харчування. Функції: антиоксидантна; синтез колагену, карнітину, нейромедіаторів; детоксикація і виведення хімічних речовин; модуляція імунітету. Підвищена небезпека дефіцитних станів спостерігається при фізичному стресі (інфекція, лихоманка, опіки, хірургічне втручання, травми м'яких тканин та кісток), хронічних захворюваннях (гіпертиреоз, ревматоїдний артрит, діабет, хронічні захворювання нирок); надлишковому вживанні алкоголю; у людей похилого віку та при швидкому рості.

Нікотинамід (вітамін В3). Приймає участь у окисно-відновних реакціях, в процесах тканинного дихання. Входить до складу двох коферментів дегідрогеназ, а також приймає участь у ситезі ДНК та діленням клітин. Нікотинова кислота має виражену гіпохолестеринемічну дію.

Кальцій (макроелемент). Основна фізіологічна функція кальцію – пластична. Він є основним структурним компонентом у формуванні опірних тканин та мінералізації кісток, а також постійною складовою частиною крові.

Лушпиння псилію (Ground psyllium husk). Має сильну водопоглинаючу та гелеутворюючу здатність. Волокна лушпиння псилію можуть утворювати в’язкий гель у кишечнику. Отже, він може діяти як проносний засіб, що утворює об'ємні речовини. Клітковина псилію може допомогти зменшити рівень холестерину ліпопротеїдів низької щільності (ЛПНЩ) або поганого холестерину.

Фруктові олігосахаридиДодаткове джерело природного інуліну. Інулін у якості пребіотика сприяє травленню та нормалізації функціонування товстого кишечнику, покращує і стабілізує склад кишкової мікрофлори, зокрема біфідобактерій. Інулін сприяє зниженню рівня глюкози в крові, нормалізації показників вуглеводного та ліпідного обмінів, запобігає виникненню судинних ускладнень при цукровому діабеті ІІ типу та метаболічному синдромі. Завдяки нормалізації ліпідного та вуглеводного обмінів сприяє зменшенню маси тіла в осіб, що її контролюють. Сприяє засвоєнню кальцію організмом. Оскільки інулін є антикоагулянтом, він запобігає утворенню згустків крові, знижує вміст шкідливого холестерину.

Журавлини екстракт (Oxycoccus). Чинить багатобічну дію, спрямовану на поліпшення функціонування сечовивідної системи. В екстракті плодів журавлини міститься хінна, яблучна, бурштинова, бензойна, лимонна, олеандрова, щавлева, урсолова кислоти. Журавлина багата фенолокислотами, антоцианами, бетаїном, лейкоантоціанами, катехинами. Вітамінну частина екстракту становлять вітаміни: PP, вітаміни групи B (B1, B2, B5, B6), вітамін С, філлохінон (К1). Містить екстракт журавлини мікро- і макроелементи. Екстракт з ягід журавлини сприяє поліпшенню функціонування сечовивідних шляхів, має м'яку діуретичну дію, завдяки чому з організму виводиться зайва рідина.

Глюкоманнан, порошок. Сприяє настанню відчуття ситості, оскільки ця клітковина уповільнює спорожнення шлунка та кишковий транзит, допомагаючи контролювати голод. Сприяє регуляції жирового обміну, допомагаючи знизити рівень вільних жирних кислот і холестерину в крові. З цієї причини споживання глюкоманнану може допомогти знизити ризик серцевих захворювань. Сприяє зростанню мікробіоти кишечника, оскільки він надає пребіотичний ефект, допомагаючи боротися із запорами. Сприяє контролю рівеню цукру в крові..

Солодки екстракт (Glycyrrhíza). Містить тритерпенові сапоніни (до 23%) – гліциризин і кислоту гліциризинову, флавоноїди (ліквіритин, рамноліквіритин, ізокверцитрин, рутин, сапонаретин, уралозид, астрагалін та інші, всього 27 флавоноїдів), стерини, аспарагін, вільну кислоту гліциретинову, кумарини (умбеліферон, герніарин), кислоту аскорбінову (10-30 мг %) та інші сполуки. Компоненти екстракту мають сечогінну, протизапальну, спазмолітичну, антигістамінну, противиразкову дію, регулюють водно-сольовий обмін в організмі. Вміст гліциризинової кислоти в корені солодки обумовлює гепатопротекторну і антиоксидантну дію. Він здатний покращувати регенерацію печінки, тому екстракт солодки дозволяє захистити клітини органу від пошкоджень і переродження в фіброзну тканину. Солодка може бути показана при жировій дегенерації печінки, цирозі, алкогольному, токсичному та лікарському ураженні органу, а також використовуватися для профілактики цирозу і гепатитів. Завдяки тому, що у складі екстракту міститься слиз, препарат з м'яко обволікає слизову оболонку шлунку. Такий механізм забезпечує захист шлунка від пошкоджень і больових відчуттів. Зміст флавоноїдів у складі рослини забезпечує захист травного тракту від бактерії Helicobacter, яка викликає гастрити, виразкові ураження шлунка та кишечника, а також онкологічні захворювання цих органів.

Фенхелю екстракт (Foeniculum). Біологічно активні речовини екстракта чинять секретолітичну, спазмолітичну, вітрогінну, протимікробну та слабку сечогінну дію. Це обумовлює зняття відчуття важкості в животі, зменьшує відчуття кишкових колік, сприяє звільненню організма від зайвої рідини.

Алоє Вера екстракт (Aloe Vera). Чинить адаптогенну та загальнотонізуючу дії. Поліпшує клітинний метаболізм, трофіку та регенерацію тканин, підвищує загальну неспецифічну резистентність організму та стійкість слизових оболонок до дії шкідливих агентів. Стимулює апетит.

Анісу екстракт (Pimpinella anisum). Корисні властивості екстракту анісу проявляються завдяки наявності в його складі наступних корисних для організму речовин: анісова кислота; вітаміни груп B, C і P; мінеральні речовини (кальцій, цинк, фосфор, магній, марганець, мідь і калій); органічні кислоти; сахариди; жирні олії. Екстракт анісу є чудовим джерелом антиоксидантів. Речовини, що входять до складу екстракту анісу пояснюють його спазмолітичні властивості, які допомагають розслабити надмірно активні м’язи кишечника. Екстракт анісу також допомагає зменшити нудоту, зменшити здуття живота і усунути метеоризм, виділяючи накопичені у травному тракті гази.

Обліпиха крушиновидна (Hippophae rhamnoides L.). У свіжих достиглих плодах дикорослої обліпихи міститься до 3,5% цукрів, 2,6% органічних кислот, 83,6-86,4% води, 2,8-7,8% жирної олії, 8,6-27,5 мг% аскорбінової кислоти (вітаміну C), 0,9-10,9 мг% — каротину, 0,016-0,035 мг% — вітаміну В1, 0,1016-0,035 мг% тіаміну (тобто, вітаміну B1) і 0,038-0,056 мг% рибофлавіну (вітамін В2). В олії з плодів — до 300 мг% каротиноїдів, до 60 — каротину, до 160 мг% токоферолів, а в олії з насіння — 3,2 мг% каротину і до 120 — токоферолів. З кори виділений серотонін. Плоди обліпихи — цінна полівітамінна сировина. Обліпихова олія, яку одержують з плодів, діє як епітелізуючий, гранулюючий і болезаспокійливий засіб, її застосовують у гінекологічній практиці, для лікування опіків, відморожень, екзем та виразок.

Тирличу корня екстракт (Gentiana pneumonanthe). Діючі речовини кореня тирличу жовтого: глікозиди генціопікрін і амарогенцин. Також містить ірідоїди, алкалоїд генціанін, флавоноїди, катехіни, вітамін С, пектини, жирне масло, дубильні речовини, ефірну олію, слиз, смолу. Завдяки комплексному складу екстракт має корисні властивості: підсилює моторику і секрецію шлунково-кишкового тракту, покращує апетит і травлення. Компоненти естракту кореня тирличу покращують стан організму при зниженому виробленню шлункового соку, метеоризмі, спазмах і атонії кишечника, захворюваннях печінки і жовчного міхура.

Ацідофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus) сприяють перетравленню їжі сприяючи розщепленню білків, вуглеводів. Таким чином підвищується біодоступність таких поживних речовин, як цинк, залізо, кальцій, мідь, фосфор та марганець у кишечнику. Також під час травлення Lactobacillus acidophilus допомагає кишечнику людини у виробництві ніацину, фолієвої кислоти, вітаміну В6 (піридоксину) та вітаміну К. Завдяки своїм природнім якостям Lactobacillus acidophilus мають здатність модифікувати баланс мікробіоти кишечника, пригнічуючи ріст небажаних бактерій, конкуруючи з ними за ті самі поживні речовини, вступаючи таким чином у конкуренцію. Таким чином контролюється надмірний розвиток патогенних бактерій. Lactobacillus acidophilus може сприяти декон'югації та розділенню жирних кислот жовчними кислотами, які згодом можуть бути перероблені організмом.Тому він бере участь у регуляції холестерину, сприяючи зниженню рівня його в плазмі. Lactobacillus acidophilus здатний посилити функціонування імунної системи. Він активує місцеві макрофаги та збільшує вироблення секреторного імуноглобуліну А (IgAs). Подібним чином він зменшує реакцію на харчові антигени та модулює цитокіновий профіль.

Показання

Рекомендовано приймати до раціону харчування в якості загальнозміцнювального засобу та додаткового джерела вітамінів С та В3, мінералів, біофлавоноїдів, поліфенольних сполук та корисних пробіотичних бактерій.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Застереження

  • Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність та період лактації.
  • Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
  • Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
  • Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.

Спосіб застосування та дози

Якщо інше не рекомендовано лікарем, дорослим по 1 капсулі на добу під час прийому їжі, запиваючи склянкою води.

Термін споживання - 3 тижні, у подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску

30 капсул, кожна масою нетто по 0,615 г(g) (±7,5%).

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому захищеному від світла місці за температури до +25 °С і відносній вологості не більше 75%.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

Номер партії та дата виготовлення вказані на упаковці.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.

Додати відгук до товару

Відгук про Формула Очищення Організму капсули №30

Цей товар ще не має відгуків