Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель Косметичний Капілярний 50 мл

Код: 64423
Гель Косметичний Капілярний 50 мл
Ціна від 24.44 до 44.60 грн

Наявність у 514 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель Косметичний Капілярний 50 мл

Склад

вода, екстракт рускусу колючим, екстракт зеленого чаю, екстракт кінського каштану, екстракт червоного винограду, карбомер 940, триетаноламін, олія лимона, масло лаванди, ментол, кверцетин, рутин, феноксіетанол, метилпарабен, етілпарабен, пропілпарабен.

Гель «Капілярний» - це біоактивний гель з посиленою формулою дії. До складу гелю входять лікарські рослини з загальновідомими цілющими властивостями. Комплекс Кверцетину і Рутину, екстрактів лікарських рослин і ефірних масел забезпечують основний лікувальний ефект гелю. Екстракти рускусу колючого, кінського каштану, зеленого чаю насичені біофлавоноідами, мають високу біологічну активність і роблять позитивний вплив на стан вен, кровоносних судин і шкіри.

Кверцетин і Рутин мають венотонизирующим ефект, зміцнюють судинну стінку, поліпшують крово- і лімфообіг, сприяють відновленню міцності і еластичності судин, підвищують тонус венозних стінок.

Ментол активно тонізує і охолоджує шкіру, сприяє відтоку крові, розслабляє м'язи і стінки судин. Усуває почервоніння, анестезує, покращує захисні властивості епідермісу, стимулює холодові рецептори шкіри, бореться з втомою і набряком ніг. Має болезаспокійливу властивістю: знімає локальні болі, удари, синці, укуси комах.

Показання

Біоактивний гель «Капілярний» ефективно знімає набряки, створює швидкий ефект свіжості і зняття втоми. Гель має протизапальну, протинабрякову, розсмоктуючу дію, зменшують почервоніння і посиніння шкіри при синцях і забоях, ефективний для профілактики варикозного розширення вен, флебіту і тромбофлебіту.

Рекомендовано:

  • Для зняття втоми, відчуття тяжкості, набряків, напруги в ногах.
  • Зменшує почервоніння і посиніння шкіри при синцях і забиттях.
  • При варикозному розширенні вен, профілактики флебіту і тромбофлебіту.
  • Усуває підвищену крихкість капілярів.
  • Сприяє відновленню міцності і еластичності судин, підвищує тонус венозних стінок.

Протипоказання

Непереносимість окремих компонентів.

Спосіб застосування та дози

Наносити на чисту шкіру на частини тіла, уражені запаленням і болем, легкими масажними рухами. Застосовувати 2-3 рази в день.

Умови зберігання

Зберігати при t не нижче 0 ° С і не вище 25 ° С

Термін придатності

24 місяці з дати виробництва.

Додати відгук до товару

Відгук про Гель Косметичний Капілярний 50 мл

Цей товар ще не має відгуків