Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гінкго Білоба Форте Tabula vita (Табула Віта) капсули №30

Код: 85620
Гінкго Білоба Форте Tabula vita (Табула Віта) капсули №30
Ціна від 169.00 до 169.00 грн

Наявність у 119 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

покращення функції ЦНС, пам’яті, уваги

Галузь застосування

неврологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гінкго Білоба Форте Tabula vita (Табула Віта) капсули №30

Склад

1 капсула: основні речовини: L – глутамінова кислота – 50, 0 мг, екстракт листя гінкго білоба – 40,0 мг, L – триптофан – 25,0 мг, вітамін РР (нікотинова кислота) – 10,0 мг, вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид) – 5,0 мг; допоміжні речовини: антитспікаючий агент тальк, лактозаантитспікаючі агенти кальцію стеарат, кремнію діоксид аморфний; оболонка капсули: желатин, барвники: титану діоксид, жовтий “Сонячний захід” FCF, діамантовий синій FCF, понсо 4R. Без ГМО.

Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Показання

Як дієтична добавка до раціону харчування, джерело амінокислот, вітамінів та біологічно активних речовин рослинного походження (флавоноїдів та терпенових лактонів). Сприяє нормалізації мозкового кровообігу, підвищенню розумової працездатності, покращенню пам’яті та уваги, а також підтримці еластичності і міцності кровоносних судин, зниженню метеочутливості, покращенню емоційного стану та сну.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів, гострі захворювання серцево-судинної та нервової систем і органів травлення, понижене згортання крові, вагітність та період лактації, діти.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на день під час прийому їжі. Капсулу ковтати цілою, запиваючи невеликою кількістю питної води.

Термін вживання не менше 1 місця. Для досягнення довготривалого ефекту слід вживати щонайменше 3 місяці, особливо особам похилого віку. Курс споживання можна повторювати через 2-3 місяці.

Умови зберігання

Форма випуску

Капсули. Маса нетто 1 капсули – 475 мг.

Умови зберігання

Термін придатності: 2 роки від дати виробництва.

Умови зберігання: в упаковці виробника при температурі від 5оС до 25оС та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Гінкго Білоба Форте Tabula vita (Табула Віта) капсули №30

Цей товар ще не має відгуків