Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Healthyclopedia Крем для суглобів регенеруючий 100 мл

Код: 84646
Healthyclopedia Крем для суглобів регенеруючий 100 мл
Ціна від 46.00 до 46.00 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

усунення суглобових і м'язових болів, при радикуліті, ревматизмі, остеохондрозі

Галузь застосування

ревматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Healthyclopedia Крем для суглобів регенеруючий 100 мл

Склад

Вода, екстракт шабельника, екстракт півонії, глюкозаміну гідрохлорид, хондроїтину сульфат, ефірну олію сосни, ефірна олія розмарину, кукурудзяна олія, вазелін, вазелінове масло, Ceteareth 20 моностеарат гліцерину, жирний спирт, стеаринова кислота, тріцетеарет-4 фосфат, карбомер, триетаноламін, ПЕГ-40 гідрогенізована рецінова масло, консервант (метилпарабен, пропілпарабен, 2-бром-2-нітропропан- 1,3-діол).

Опис

Крем Healthyclopedia для суглобів регенеруючий, 100 мл - комплексний засіб природного складу відновної дії на основі хондропротекторів глюкозаміну і хондроїтину, рослинних екстрактів і ефірних олій.

Регенеруючи хрящову тканину, активні речовини крему допомагають діяти на причину болю в суглобах!

Крем містить природні компоненти, які сприяють синтезу колагену і речовин, відновлюють структуру хряща, нормалізують вироблення суглобної рідини, попереджають знос хряща, покращують рухливість суглобів, усувають скутість, больові відчуття і запалення, зменшують набряклість уражених тканин, виводять сольові відкладення з суглобів.

Хондроїтину сульфат і глюкозамін гідрохлорид гальмують процес руйнування хрящової тканини, знижують втрату кальцію, прискорюють відновлення кісткової тканини, перешкоджають стисненню сполучної тканини і грають роль своєрідного мастила для поверхні суглобів, наповнюють хрящ, уповільнюють розвиток остеопорозу, стимулюють вироблення речовин для побудови хрящової тканини, зменшують біль і запалення в суглобах, покращують якість життя.

Екстракт сабельника містить каротин, ефірні олії, дубильні речовини, флавоноїди, вітамін С, мікроелементи. Має виражену протизапальну, в'яжучу, протинабрякову дію. Покращує еластичність хряща, стимулює вироблення синовіальної рідини, розчиняє і виводить сольові відкладення.

Екстракт півонії має в складі сірковмісні полісахариди з такою ж молекулярною масою, що і гепарин, тому володіє гепариноподібною дією - надає антитромботичний, помірний протизапальний та антиексудативний ефект.

Ефірна олія розмарину має протизапальну, протигрибкову, знеболюючу, бактерицидну, тонізуючу, загоюючу дію.

Ефірна олія сосни містить кадинен і борнілацетат, камфору, соляні кислоти, має загальнозміцнювальну, антимікробну, протизапальну, болезаспокійливу дію, покращує кровообіг.

Показання

Рекомендований для місцевого застосування в складі комплексної терапії дегенеративно-дистрофічних змін суглобів (артрози, остеохондроз, спондилоартроз тощо) з метою відновлення хрящової тканини при вікових змінах і підвищеного навантаження на хрящ. Ефективний як хондропротекторну засіб у спортивній медицині (профілактично і в період реабілітації).

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість крему наносити легкими масажними рухами на уражену ділянку 2-3 рази на добу, на ніч можна наносити крем під пов'язку.

Курс застосування: складає не менше 2 тижнів.

Застереження

Не застосовувати препарат при індивідуальному несприйнятті компонентів крему, уникати потрапляння в очі і на слизові оболонки. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячних променів місці, при температурі від 5 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Номер партії відповідає даті виробництва. Дата виробництва вказана на упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Healthyclopedia Крем для суглобів регенеруючий 100 мл

Цей товар ще не має відгуків