Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Хлорофіліпт Євро спрей для горла по 30 мл

Код: 84857
Хлорофіліпт Євро спрей для горла по 30 мл
Ціна від 76.11 до 80.25 грн

Наявність у 1222 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

ангіна, фарингіт, гінгівіт, стоматит

Галузь застосування

отоларингологія

Форма випуску

Спрей оральний

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 6 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Хлорофіліпт Євро спрей для горла по 30 мл

Склад

діючі речовини: натрію хлорид, натрію гідрокарбонат, натрію тетраборат, Д-Пантенол, хлорофіліпт (густий екстракт евкаліпта) – 1%, натрію цитрат, калію хлорид, кальцію хлорид, ефірна олія м’яти, ефірна олія анісу;

допоміжні речовини:вода дистильована, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, гліцерин, мальтитол, ПЕГ-1500, пропіленгліколь, натрію бензоат, натрію сахаринат, калію сорбат, вітамін Е, тимол, цинка сульфат, натрію гіалуронат, ВНТ.

Властивості

Комплексна дія медичного виробу «Спрей для горла з хлорофіліптом*» обумовлена властивостями його компонентів:

Екстракт листя евкаліптамістить біоактивні компоненти, зокрема флавоноїди, дубильні речовини, фітонциди та ефірну олію, що сприяє полегшенню перебігу респіраторних захворювань вірусної та бактеріальної етіології, механічному очищенню ротової порожнини та глотки, полегшуючи відхід мокротиння із дихальних шляхів, полегшенню симптомів та покращенню стану при гострих та хронічних ураженнях горла та ротової порожнини, сприяє пришвидшенню нормалізації самопочуття.

Д-Пантенол – провітамін В5, дія якого подібна до дії пантотенової кислоти, що необхідна для формування і регенерації слизової оболонки. Чинить потужну протизапальну, зволожуючу та заспокійливу дії.

Ефірна олія анісу володіє бактерицидними та противірусними властивостями, позитивно впливає на стан бронхів, легень і мигдалин, допомагаючи полегшити набряклість і виводити слиз, має протизапальний і загальнозміцнюючий ефект.

Ефірна олія м’ятимістить ментол – легкий місцевий анестетик та антисептик. Ментол є активатором TRPM8 іонного каналу — трансмембранного білку родини TRP-каналів, завдяки чому у місці запалення відчувається холод та полегшення.

Лужний розчин, що є основою спрею для горла, складається з комплексу: натрію хлориду (морської солі), натрію гідрокарбонату, натрію цитрату, натрію тетраборату, калію хлориду та кальцію хлориду. Сприяє зволоженню слизової, усуненню роздратування, першіння та сухості в горлі; допомагає пришвидшити згасання запального процесу, зняття набряку, знищення мікробів та загоєння тканин; полегшує виведення слизу, усуненню сухого «гавкаючого» кашлю і мокрого з великою кількістю слизу в бронхах, тим самим усуваючи утруднення дихання.

Лужні розчини здатні забезпечувати:

  • санацію ротової порожнини та глотки, очищуючи тканини завдяки механічному змиванню збудників інфекції та слизу, зменшуючи інфекційне навантаження та сприяючи пришвидшенню видужування;
  • місцеве покращення стану слизових оболонок ротової порожнини, мигдалин та глотки завдяки сприянню зменшенню набряку, зволоженню слизової та усуненню відчуття дискомфорту та першіння;
  • зволоження слизових оболонок, запобігаючи утворенню мікротріщин на їх поверхні та проявляти знеболювальний ефект;
  • стимулювання відхаркування, завдяки своїм розріджувальним властивостям перетворюють сухий кашель у продуктивний.

Показання

Медичний виріб «Спрей для горла з хлорофіліптом*». Застосовується як допоміжний засіб для механічного очищення ротової порожнини та глотки, полегшення симптомів та покращення стану при гострих та хронічних ураженнях горла та ротової порожнини, що супроводжують тонзиліт, фарингіт, ларингіт, стоматит.

Протипоказання

  1. діти до 6 років;
  2. підвищена чутливість до будь-якого з компонентів медичного виробу.

Застереження

  • не застосовувати у разі пошкодження флакона чи розпилювача або після закінчення терміну придатності;
  • не розбирати розпилювач на частини;
  • при випадковому потраплянні в очі промити великою кількістю проточної води;
  • при появі побічних реакцій необхідно припинити застосування та звернутися до лікаря.

Спосіб застосування та дози

  1. Підготувати розпилювач.
  2. Перевести сопло розпилювача в горизонтальне положення.
  3. Зробити 2–3 контрольних розпилення у повітря. Уникати потрапляння спрею в очі.
  4. Впорскування проводити при вертикальному положенні голови.

Застосовувати дітям віком від 6 років по 1–2 розпилення, дітям від 12 років та дорослим по 2–3 розпилення на слизові оболонки ротової порожнини та глотки 3–4 рази на добу. Застосування спрею дітям можливе лише під наглядом дорослих.

У разі появи побічних реакцій припинити використання та звернутись до лікаря.

Курс застосування – 5-10 днів, за рекомендацією лікаря можна продовжити до 3 тижнів.

Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску

  • спрей у флаконі 30 мл (ml) з помпою-розпилювачем; по 1 флакону в картонній коробці разом з інструкцією із застосування медичного виробу.

Умови зберігання

  • зберігати в оригінальній упаковці виробника в захищеному від прямих сонячних променів або джерел тепла та недоступному для дітей місці при температурі від +5 °С до +25°С.
  • Після першого відкриття флакона медичний виріб можна застосовувати протягом 3-х місяців.

Додати відгук до товару

Відгук про Хлорофіліпт Євро спрей для горла по 30 мл

Цей товар ще не має відгуків