Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Імунолог Ланцет для прик-тесту ЛПТ-2 №100

Код: 81568
Імунолог Ланцет для прик-тесту ЛПТ-2 №100
Ціна від 220.00 до 230.00 грн

Наявність у 4 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

діагностика

Форма випуску

Діагностичний

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Імунолог Ланцет для прик-тесту ЛПТ-2 №100

Склад

стерильний одноразовий ланцет з одним списом (ЛПТ-1) або п’ятьма списами (ЛПТ-2) білого кольору, закритий ковпачком в індивідуальному пакуванні для проведення прик-тесту. Ланцет виготовляють із полістиролу марок УПМ-0503 (гатунок вищий), УПМ 0612Л або полістиролу марки 825.

Прик-тест – це основний вид шкірного тестування, що полягає в уколі шкіри пацієнта в місці нанесення алергену (позитивного та негативного контролю). Цей тест відрізняється високою інформативністю, уніфікованістю та мінімальною інвазивністю, оскільки укол ланцету є мікроуколом, здатним проникати тільки в самий поверхневий шар шкіри. 

Прик-тест рекомендований для пріоритетного використання Європейською Академією Алергологіі та Клінічної Імунології (EAACI), а також Всесвітньою алергологічною організацією (WAO).

Показання

для шкірної діагностики алергічних захворювань. Показаннями для шкірної діагностики алергенами є анамнез, дані клінічного та лабораторного обстеження.

Протипоказання

протипоказання обумовлені застосуванням препаратів алергенів, негативного та позитивного контролю для проведення шкірних проб.

Спосіб застосування та дози

шкірні проби ставлять на внутрішній поверхні передпліччя на відстані (30±10) мм  одну від одної (при неможливості – на шкірі спини). На дезінфіковану 70% етиловим спиртом шкіру, використовуючи  стерильну кришку-крапельницю, наносять по 1 краплі досліджуваних та контрольних розчинів. Для кожної нанесеної краплі використовують індивідуальний стерильний ланцет. Вивільняють ланцет з індивідуальної упаковки, знімають ковпачок і крізь краплю розчину  проводять укол шкіри до упору обмежувача ланцета. Облік результатів тестування проводять через 15-20 хвилин.

Реєстрація результатів тестування, інші методичні особливості проведення прик-тесту з використанням ланцетів наводяться у інструкціях для медичного застосування лікарських засобів: неінфекційних алергенів різних груп, розчинної рідини для алергенів та розчину гістаміну дигідрохлориду 0,01% для шкірної діагностики алергічних захворювань, виробництва ТОВ «Імунолог».

 

Особливі попередження для дітей та осіб похилого віку:

при проведенні шкірних проб особливі попередження для дітей та осіб похилого віку обумовлені застосуванням препаратів алергенів (негативного та позитивного контролю). 

Умови зберігання

36 місяців з дати виготовлення. Не використовувати при порушенні цілісності індивідуального пакування та після закінчення терміну придатності.

Умови транспортування та зберігання: 

ланцети транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах відповідно до правил перевезення, що діють на даному виді транспорту.

Правила утилізації: 

використаний ланцет разом з ковпачком поміщається до контейнеру для утилізації. Утилізація ланцетів проводиться відповідно до місцевих нормативних вимог та правил.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Імунолог Ланцет для прик-тесту ЛПТ-2 №100

Цей товар ще не має відгуків