Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Індомірол Форте капсули №60

Код: 86769
Індомірол Форте капсули №60
Ціна від 1180.12 до 1349.12 грн

Наявність у 54 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

гінекологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Індомірол Форте капсули №60

Склад

1 капсула містить:

  • 3,3’-диіндолілметан/3,3′- diindolylmethane – 200 мг (mg),
  • індол-3-карбінол / indol-3-carbinol – 50 мг (mg),
  • транс- ресвератрол / trans-resveratrol – 50 мг (mg),
  • транс-птеростильбен / trans-pterostilbene – 25 мг (mg)

Допоміжні речовини: наповнювачі: діоксид кремнію (орісіл), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин,  кальцію стеарат; оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) дієтичної добавкибілки – 15,0 g (г), вуглеводи – 1,1 g (г), жири – 0 g (г); 64,4 kcal (ккал) / 273,7 kJ (кДж).

Властивості

Індол-3-карбінол (I-3-C) – натуральна, біологічно активна речовина, що міститься в рослинах сімейства хрестоцвітих, володіє антиестрогенними властивостями, сприяє гальмуванню естрогензалежних гіперпроліферативних процесів, захищає клітини від руйнівної дії вільних радикалів та токсинів, блокує проонкогенні білки Е6/Е7 в епітеліальних клітинах, інфікованих вірусом папіломи людини. У дослідженнях показана доцільність його застосування при цервікальній інтраепітеліальній неоплазії.

3,3’-дііндолілметан (DIM) – один з активних метаболітів індол-3-карбінолу, що утворюється з двох його молекул, має більш стабільну структуру, сприяє нормалізації метаболізму естрогенів, має виражені антипроліферативні властивості.

Індол-3-карбінол та DIM сприяють нормалізації метаболізму естрогенів шляхом зменшення кількості 16-α-гідроксиестрону, який обумовлює проліферацію, збільшення кількості 2- гідроксиестрону, що важливо для попередження розвитку гіперплазії, вибірково зв’язуються з естрогеновими рецепторами-β, пригнічують активність естрогенових рецепторів-α, що перешкоджає розвитку естрогензалежних процесів. Антипроліферативні властивості компонентів пов’язані з регуляцією клітинного циклу, індукцією апоптоза та пригніченням ангіогенезу. Комбінація 3,3’-дііндолілметана з індол-3-карбінолом характеризується синергізмом.

Транс-ресвератрол – природний поліфенол, який гальмує процеси окислення, нейтралізує дію вільних радикалів, які можуть призвести до ураження органів і систем, мутації та трансформації клітин, має антипроліферативні властивості. Ресвератрол здатен зв’язуватись з естрогеновими рецепторами, завдяки чому, сприяє зниженню стимулюючого впливу власного естрадіолу на розвиток гормонозалежних гіперпроліферативних процесів.

Транс-птеростильбен - метильована природна форма транс-ресвератролу, що забезпечує його краще засвоєння організмом і легше вбудовується в обмін речовин. Транс-птеростильбен міститься головним чином у чорниці та деяких горіхах. Чисельні доклінічні та клінічні дослідження свідчать, що транс-птеростильбен, як і транс-ресвератрол, має доведені антиоксидантні, протизапальні та антипроліферативні властивості. Завдяки своїй хімічній структурі, має високу проникність у клітини, що синергічно посилює дію інших компонентів. На відміну від інших поліфенолів, транс-птеростильбен, має кращі показники щодо всмоктування у кишечнику та підвищену стабільність при печінковій біотрансформації.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

ТУ У 10.8-30112347-019:2013

Показання

Індомірол® Форте рекомендується як додаткове джерело індол-3-карбінолу, 3,3′- диіндолілметану, транс-ресвератролу та транс-птеростильбену, з метою нормалізації функціонального стану репродуктивної системи жінки. проявляє біологічну активність на процеси нормалізації гормонального балансу у жінок.

Індомірол® Форте позитивно впливає на фізіологічні процеси при гормональному дисбалансі, сприяє зменшенню інтенсивності надлишкового розмноження клітин в гормонзалежних тканинах статевої системи жінки. За рахунок своїх компонентів Індомірол®форте має антиоксидантні властивості, що позитивно впливають на ланки обмінних процесів жіночої статевої системи

Також Індомірол® Форте сприяє зниженню рівня окисного стресу, зменшенню ризику розвитку та прогресуванню гормон-залежних розладів, захисту здорової структури тканин.

Протипоказання

Застереження

Не вживати дітям, в період вагітності та лактації, при індивідуальній непереносимості компонентів. Індол-3-карбінол, що входить до складу Індомірол® Форте, має характерний запах індольних сполук, що свідчить про натуральний склад сировини та не впливає на ефективність, якість та безпечність. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю води. Термін вживання: 3-6 місяців.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску

Капсули з масою вмісту 420 мг ± 7,5 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4° С до 25° С.

Термін придатності

24 місяці з дати виробництва.

Додати відгук до товару

Відгук про Індомірол Форте капсули №60

Цей товар ще не має відгуків