Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

КаДеЦинк капсули №50

Код: 73769
КаДеЦинк капсули №50
Ціна від 74.54 до 82.50 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

імуномодулятор, загальнозміцнююча дія

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для КаДеЦинк капсули №50

Склад

Склад на одну капсулу:

Цинк - 15 mg (мг),

Вітамін К2 - 15 Fg (мкг),

Вітамін Dз  - 5 Pg (мкг).

Допоміжні речовини: мiкрокристалiчна целюлоза, мальтодекстрин, лактоза, крохмаль, сорбiт (Е420), стеарат кальцiя, стеарат магнiю, дiоксид кремнiю, цинк L-аспарагiнат, цинк оксид, сiль лимонноi кислоти (Е330), желатин.

ЦИНК (Zinc) - один з найважливіших мікроелементів в регуляції імунітету. Цинк підвищує опір організму до гострих інфекцій дихальних шляхів. Сприяє захисту і забезпеченню цілісності клітин дихальних шляхів при запаленні або ушкодженні легень.

Недостатня кількість цинку в організмі знижує активність імунної системи та є фактором підвищеного ризику інфекційних захворювань.

Дієтична добавка КаДеЦинк, при дотриманні рекомендацій по вживанню, покриває добову дозу цинку, необхідну для людини.

Вітамін K-2 (менахінон) - відповідає за нормалізацію згортання крові і очищення судин від кристалів кальцію. Сприяє засвоюваності кальцію, синтезу білків, уповільненню процесів старіння організму, зниженню ймовірності появи онкологічних захворювань, діабету та остеопорозу.

Як відомо, Covid-19 викликає згортання крові і призводить до деградації еластичних волокон в легенях. Вітамін К, який потрапляє в організм і всмоктується в шлунково-кишковому тракті, є ключем до вироблення білків. Білки у свою чергу регулюють згортання, підвищують плинність крові, що сприяє захисту легень.

Вітамін D - контролює концентрацію кальцію в крові і впливає на функцію імунної системи. Дефіцит вітаміну Д може призвести до загальних проблем, включаючи хвороби серця, діабет, рак і розсіяний склероз.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 капсулі 1-3 рази на день, дітям з 12 років по 1 капсулі 1 раз на день. Вживати під час їжі. Курс прийому до 4 тижнів.

Мiстить пiдсолоджувач.

Додати відгук до товару

Відгук про КаДеЦинк капсули №50

Цей товар ще не має відгуків