Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Кадван капс. м`які желат. 45 мкг №30

Код: 72738
Кадван капс. м`які желат. 45 мкг №30
Ціна від 289.40 до 513.60 грн

Наявність у 2003 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

остеопороз менопаузальний

Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Кадван капс. м`які желат. 45 мкг №30

Склад

1 м’яка желатинова капсула містить: основна речовина: вітамін К2 (менахінон МК-7) – 45 µg (мкг);

допоміжні речовини: МСТ олія (середньоланцюгові тригліцериди), зволожувач: гліцерин, оболонка капсули: желатин.

Вітамін К2 (менахінон) відомий як нутрієнт, який допомагає підтримати та захистити кісткову тканину, судинну стінку, сполучні тканини.

  • Вітамін К2 бере участь в метаболізмі кальцію в організмі. При його нестачі в раціоні людини погіршується синтез білку остеокальцину, а це, в свою чергу, знижує міцність кісток.
  • У післяменопаузальний період втрата кісткової маси пришвидшується, тому жінкам в цей період особливо важливо підтримувати необхідний рівень надходження вітаміну К2 для доставки кальцію до кісткової тканини, його утримання у кістках. Це дає можливість протидії розвитку остеопорозу та зниження ризику переломів.
  • Вітамін К2 допомагає запобігти кальцифікації кровоносних судин (відкладенню кальцію на їхніх стінках), чим сприяє збереженню їхньої еластичності та зниженню ризику розвитку негативних серцево-судинних подій (як-от інфаркт або інсульт).
  • Вживання вітаміну К2 попереджує депонування (накопичення) кальцію в легенях, аорті, серцевих клапанах, гіаліновому хрящі, нирках.
  • Вітамін К2 запобігає накопиченню надлишку кальцію в шкірі, внаслідок чого формуються перепони до утворення зморшок.
  • Забезпеченість організму людини вітаміном К2 залежить від стану шлунково-кишкового тракту. Широке розповсюдження кишкового дисбіозу, прийом антибіотиків, хіміотерапія, нераціональне харчування, хронічні захворювання кишечнику є основними причинами дефіциту вітаміну К2.
  • На відміну від низки жиророзчинних поживних речовин, вітамін К2 накопичується печінкою в обмеженій кількості. Тому організм для нормального функціонування потребує його достатнього щоденного надходження з харчовими продуктами (переважно тваринного походження) або з дієтичними добавками.
  • Вітамін К2 існує у декількох хімічних формаx. Серед цих форм саме менахінон МК-7 має високий рівень засвоюваності, забезпечує кращий та більш тривалий рівень концентрації в крові, що важливо для корекції дефіциту (недостатності) вітаміну К2.

Показання

«КАДВАН» рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело вітаміну К2 (менахінону МК-7) з метою забезпечення його достатнього рівня в організмі та протидії ризикам, що супроводжують дефіцит цього нутрієнта.

«КАДВАН» рекомендований після перенесених травм та переломів, з метою протидії розвитку остеопорозу, накопиченню кальцію в легенях, аорті, серцевому клапані, суглобах та інших внутрішніх органах та м’яких тканинах, протидії формуванню каменів в жовчному міхурі та нирках, а також з метою протидії кровотечам, геморагіям та гематомам на фоні прийому лікарських засобів антикоагулянтної дії. 

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність та період годування груддю, дитячий вік. 

Застереження:

  • Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
  • Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
  • Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
  • У випадку прийому лікарських засобів на основі орлістату слід пам’ятати, що вживання вітаміну К2 рекомендоване не менш ніж через 2 години після прийому орлістату або перед сном.

Спосіб застосування та дози

З метою усунення дефіциту вітаміну К2 вживати дорослим по 1 м’якій капсулі на добу під час їди. Мінімальний курс споживання – 1 місяць.

За рекомендацією лікаря рекомендована добова доза та необхідна тривалість споживання можуть бути змінені індивідуально на підставі показників лабораторного контролю. 

Умови зберігання

Форма випуску

м’які желатинові капсули №30 у блістері та у картонній пачці. Маса нетто 1 м’якої капсули: 280 mg (мг) ± 10%.

Строк придатності

2 роки.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 15 °C до 25 °C у захищеному від світла, вологи та недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Кадван капс. м`які желат. 45 мкг №30

Цей товар ще не має відгуків