Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

КанабіСон капс. №30

Код: 67329
КанабіСон капс. №30
Ціна від 150.00 до 321.99 грн

Наявність у 13 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

безсоння, неврози

Галузь застосування

неврологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для КанабіСон капс. №30

Склад

Таурин — 100,0, екстракт меліси лікарської сухий — 50,0, екстракт із насіння конопель — 50,0, мелатонін — 1,5, мальтодекстрин (наповнювач).

Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 0 g (г), жири - 0 g (г), вуглеводи -   48,6 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 813,37  kJ (кДж)/ 184,4 kcal (ккал)

Ефект дієтичної добавки "Канабісон" зумовлено синергічною дією компонентів, що входять до складу. 

Таурин надзвичайно корисна амінокислота. Таурин необхідний для нормального розвитку нервової системи, м'язів, сітківки ока. Він збільшує силу серцевого м'яза, покращує енергетичні процеси в організмі, сприяє росту організму. Таурин важливий для продукування жовчі, необхідної для нормального всмоктування жирів. 

Екстракт меліси лікарської забезпечує заспокійливу, легку седативну та спазмолітичну дію.

Екстракт із насіння конопель сприяє підвищенню фізичної та розумової працездатності, поліпшенню пам'яті і концентрації уваги, надає антистресову дію, допомагає позбутися безсоння. Сприяє поліпшенню функціонування серцево-судинної системи, перешкоджає розвитку атеросклерозу і тромбозів. Калій та магній, що входять до складу екстракту насіння, сприяють поліпшенню роботи серцевого м'яза.

Мелатонін допомагає регулювати циркадні ритми, покращує стан при порушеннях якості сну, покращує засинання, допомагає регулювати фази сну при зміні часових поясів.

Показання

Як допоміжний засіб, "Канабісон" можна рекомендувати для застосування при станах неспокою, порушеннях сну (внаслідок нервового напруження, дратівливості, надмірного нервового збудження); для поліпшення загального стану, покращення самопочуття і працездатністі. “Канабісон” не має прямого снодійного ефекту, але при безсонні можливе полегшення настання фізіологічного сну, поглиблення його та покращення якості сну (при порушенні процесів засинання, частих пробудженнях вночі, ранніх ранкових пробудженнях).

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, діти до 14 років, вагітні  та жінки, що годують немовля груддю

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям після 14 років по 1-2 капсули за півгодини до сну. Не слід перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням потребує консультації лікаря.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому місці за температури не вище 25 оС та відносній влогості повітря не вище ніж 75% у недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про КанабіСон капс. №30

01.03.2024

Каннабісон не має прямого снодійного ефекту, але допомагає заснути швидше і не просинатися вночі по кілька разів. добре що можна купити без рецепта

14.09.2021

Очень классное лекарство, принял две капсулы успел принять душ прилечь на кровать открыл глаза через восемь часов глубокого и крепкого сна, рекомендую